Δήλωση υποψηφιότητας του Μιχάλη Συκόφυλλου με την παράταξη “Ροδίων Όραμα”

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΥΚΟΦΥΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ»

 

 

Με τη συμμετοχή μου όλα αυτά τα χρόνια στα Κοινά, έχω αποδείξει ότι με κρατά πάντα σε εγρήγορση η μεγάλη μου αγάπη για το νησί μας, τη Ρόδο.

 

 

Σήμερα που οι προκλήσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πολλές και σοβαρές, δεν θα μπορούσα να απέχω. Με αίσθημα ευθύνης δηλώνω ότι θα συμμετέχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Στράτου Καρίκη, ενός ανθρώπου ο οποίος διακρίνεται για το σπάνιο ήθος του, καταξιωμένου, έμπειρου, ικανού, με στόχους πνοής και Όραμα ανάπτυξης για τη Ρόδο μας.

 

 

Με «όπλα» μου την εμπειρία και τις γνώσεις που έχω αποκομίσει μέχρι σήμερα, θα αγωνιστώ για να δικαιώσω τις προσδοκίες κάθε πολίτη. Η επόμενη μέρα πρέπει να είναι μία μέρα αισιοδοξίας για το νησί μας.

 

Βάζουμε τις βάσεις για να αναβαθμίσουμε το επίπεδο ζωής των Ροδιτών, να φέρουμε μία καλύτερη αισθητική στην Ιαλυσό, σε κάθε χωριό και σε κάθε γειτονιά. Με βήματα σταθερά προχωράμε για την ολοκλήρωση του Οράματός μας.

 

Μιχάλης Συκόφυλλος,

Τέως αντιδήμαρχος Ιαλυσού,

 

Δημοτικός σύμβουλος

——————————————————————————————

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΥΚΟΦΥΛΛΟΥ

Χαιρετίζουμε στην οικογένειά μας έναν άνθρωπο με πολλά χρόνια πολύτιμης προσφοράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, γνωστό για το ήθος και την αποτελεσματικότητα του. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα προσωπικά το γεγονός ότι από σήμερα ο Μιχάλης Συκόφυλλος κοσμεί το ψηφοδέλτιό μας.

Στράτος Καρίκης,

Υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου

Pin It on Pinterest