Συγχαρητήρια Στράτου Καρίκη για τις πετυχημένες εκδηλώσεις στη Λίνδο στο πλαίσιο του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου

Συγχαίρουμε τους διοργανωτές του 8ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου για την απόλυτη επιτυχία των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 21 Ιουνίου στη Λίνδο.

Το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης φανερώνει ότι δαπανήθηκαν πολλές εργατοώρες και πολλή δημιουργική δουλειά για το άρτιο αυτό αποτέλεσμα, το οποίο άφησε ικανοποιημένους όλους τους επισκέπτες.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήριά μας και σε όλους όσοι συμμετείχαν εθελοντικά, στα νέα παιδιά, σε όλες τις καλλιτεχνικές ομάδες που συνέβαλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων.

Εκδηλώσεις, όπως είναι το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου, όχι μόνο μπορούν να προσελκύσουν ένα ειδικό κοινό τουριστών, αλλά και να αναδείξουν την ιδιαίτερη ταυτότητα και τον ξεχωριστό χαρακτήρα του νησιού μας και την ιστορία του. Αν μη τι άλλο, τέτοιες εκδηλώσεις, οι οποίες συμβάλουν άμεσα στην ανάδειξη του πολιτισμού του νησιού μας και στη στήριξη του τουρισμού, θα πρέπει να έχουν την υποστήριξη όλων μας για να εδραιωθούν ως «θεσμοί».

Για μία ακόμη φορά εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στους διοργανωτές παράλληλα με την ευχή το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ της Ρόδου να καθιερωθεί ως ένα μέγα γεγονός, το οποίο θα αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Καλή συνέχεια στις εκδηλώσεις.

Στράτος Καρίκης

Επικεφαλής Παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ»

 

Pin It on Pinterest