Συγχαρητήρια Στράτου Καρίκη για τις υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις της Μεσαιωνικής Γιορτής Κάστρου Κρητηνίας

Η παράταξη «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» στηρίζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο νησί από τους διάφορους συλλόγους και τις οργανωμένες ομάδες πολιτών.

Το Σάββατο ο επικεφαλής της παράταξης Στράτος Καρίκης μαζί με ομάδα συνεργατών του παρακολούθησαν τις πετυχημένες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Μεσαιωνικής Γιορτής Κάστρου στην Κρητηνία.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Καρίκης επεσήμανε τη σπουδαιότητα τέτοιων διοργανώσεων, οι οποίες αναδεικνύουν το πολιτιστικό πλούτο του νησιού μας και συντελούν στο να ζωντανεύουν οι παραδόσεις. Συνεχάρη δε τους διοργανωτές και όλους όσοι συνέβαλαν για το πραγματικά υψηλό επίπεδο των εκδηλώσεων. Ο κ. Καρίκης εξέφρασε ειδικότερα τα συγχαρητήριά του στα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Κρητηνίας «Η Κάστελλος» και της τοπικής κοινότητας και βέβαια στους δεκάδες εθελοντές του χωριού, λέγοντας ότι δικαίως η Μεσαιωνική Γιορτή Κάστρου Κρητηνίας έχει αναδειχθεί στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός όλου του νησιού της Ρόδου.

Την Κυριακή ο Στράτος Καρίκης και μέλη της παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» παραβρέθηκαν στην 1η γιορτή Βερίκοκου στο χωριό Αφάντου.

Pin It on Pinterest