Σειρά εκδηλώσεων με θέμα “Δικαιώματα και Υποχρεώσεις των παιδιών” από την ΧΕΝ Ρόδου

Η ΧΕΝ Ρόδου με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου-Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, θα πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων με θέμα «Δικαιώματα και Υποχρεώσεις των παιδιών», στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ροδίνι» την Τρίτη 27 & την Τετάρτη 28 Μαΐου, 06.00-09.00μ.μ και στο κινηματοθέατρο «ΡΟΔΟΝ» την Τρίτη 03 Ιουνίου, 19.00-21.30μ.μ.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ .

Θα πάρουν μέρος 14 Δημοτικά σχολεία των οποίων οι δάσκαλοι και οι μαθητές δούλεψαν με σοβαρότητα και συνέπεια για να μας παρουσιάσουν ζωγραφιές, θεατρικά, κουκλοθέατρο, προβολές ταινιών και τραγούδια, όλα σχετικά με το θέμα.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να κάνουμε τα παιδιά να συνειδητοποιήσουν τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα τους, με τρόπο βιωματικό, και να ευαισθητοποιήσουμε τους γονείς, το περιβάλλον και την κοινωνία. Η εκπαίδευση αποτελεί μία διαδικασία κοινής μάθησης, που αφορά όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες.

Την οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος αυτού ανέλαβαν οι κυρίες του Δ.Σ. της ΧΕΝ: Δέσποινα Μουτάφη – Υπεύθυνη Τομέα Κοινωνικής Μέριμνας– Περιφέρεια Ν. Αιγαίου-Ρόδος, Μαρία Τζουλίανη̦ Χάρις Μελισσουργού̦ Μαρία Κούρου και Μαίρη Γεωργιάδου – Μαριά (εκπαιδευτικοί).

Χορηγοί: ΔΟΠΑΡ, Δημοτικές Επιχειρήσεις Ρόδου (ΔΕΡΜΑΕ)

Την εκδήλωση στηρίζουν εθελοντικά με υπηρεσίες οι :

ΔΙΟΔΟΣ- G.R.S. Φύλαξη Χώρου-ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΑΡΑΒΟΛΙΑ-

Η  Μουσικός ΒΑΛΙΑ ΖΟΠΠΑ –EASY TECH:Γκούμας Δημήτριος-

ΝΙΚΗ ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΗ: Επιμέλεια Ημερολογίου 1ΟΥ Πρότυπου Πειραματικού

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Πρόεδρο κ. Μαίρη Θυμιανού στο 6944 862 197 ή την κ. Μαρία Τζουλιάνη στο 22410 99282.

Pin It on Pinterest