Σεμινάριο πολεμικών τεχνών στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Βενετόκλειο»

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία TYGA MARTIAL ARTS FEDERATIONS, με έδρα το Λονδίνο Αγγλίας, μια Ομοσπονδία η οποία αριθμεί 25 και άνω χώρες – μέλη της, όπως Αγγλία, ΗΠΑ, Ρωσία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Πολωνία κ.α., στα πλαίσια των σεμιναρίων των οποίων έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει διεθνώς, έχει συμπεριλάβει και το νησί μας τη Ρόδο, καλεσμένος από τον αντιπρόσωπο της Ομοσπονδίας στη Ρόδο, Κου Ρουμπίνη Γεώργιου, στις 7 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 17:00 – 22:00, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Βενετόκλειο».
Επίσημος καλεσμένος του σεμιναρίου είναι ο Πρόεδρος του LONDON INTERNATIONAL HALL OF FAME MARTIAL ARTS, GRANDMASTER GARY WASNIEVSKI 10ο DAN, ένας πραγματικός θρύλος στο χώρο των πολεμικών τεχνών, καθώς είναι πολυβραβευμένος από διάφορες Ομοσπονδίες πολεμικών τεχνών και εμπειρογνωμόνων του είδους. Ο ίδιος έχει εξώφυλλα σε πάνω από 20 περιοδικά πολεμικών τεχνών παγκοσμίως τα οποία έχουν βραβευτεί από όλα τα μεγάλα HALL OF FAMES παγκοσμίως.
Είναι λάτρης της χώρας μας και ιδιαίτερα της Ρόδου καθώς θα είναι η 9η συνεχή χρονιά που επισκέπτεται το νησί μας και δηλώνει φανατικός υποστηρικτής του.
Το σεμινάριο, το οποίο θα έχει τη μορφή BUDO GALA, είναι μια μορφή σεμιναρίων διαφορετικών συστημάτων πολεμικών τεχνών στην ίδια διοργάνωση, με ανταλλαγή τεχνικών και γνώσεων, θα λάβουν μέρος και γνωστοί δάσκαλοι πολεμικών τεχνών του νησιού μας. Αναφέρονται αλφαβητικά:
Α) AΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ – HAPKIDO
B) ΑΦΕΝΤΟΎΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – SHOTOKAN KARATE
Γ) ΒΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – KICK BOXING
Δ) ΖΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – THAI BOXING – KICK BOXING
Ε) ΜΠΟΥΡΛΙΔΗΣ ΔΡΟΣΟΣ – SHIDOKAN KARATE
ΣΤ) ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – BRAZILIAN JIU JITSU
Ζ) ΡΟΥΜΠΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – DAS STREETFIGHTING
Η) ΣΕΪΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – KIOKUSHIN KARATE – TAE KWON DO

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό προς το καθ΄ ένα να το παρακολουθήσει, γνώστη ή μη, σαν συμμετέχοντας ή θεατής.
Θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες διπλώματα συμμετοχής του σεμιναρίου καθώς και μπλουζάκια τα οποία έχουν τυπωθεί για το σκοπό αυτό.

Σημ.. θα δοθεί PRESS CONFERENCE από το Κο Wasnievski, τον διοργανωτή του σεμιναρίου Κο Ρουμπίνη και τους υπόλοιπους εκπαιδευτές, στο χώρο συνεντεύξεων του Δημαρχείου Ρόδου. Σύντομα θα σας δοθεί και η ακριβή ημερομηνία και ώρα της συνέντευξης.
-ο-
Διοργανωτής
Ρουμπίνης Γεώργιος
Εκπαιδευτής αυτοάμυνας
Αντιπρόσωπος TYGA MARTIAL ARTS FEDERATION στη Ρόδο

Pin It on Pinterest