Σεμινάριο: 10 + 1 τρόποι για μεγιστοποίηση της κερδοφορίας στα ξενοδοχεία εν καιρώ πανδημίας

Ενημερωτικό σεμινάριο

10 + 1 τρόποι για μεγιστοποίηση της κερδοφορίας στα ξενοδοχεία εν καιρώ πανδημίας

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου, συνεχίζοντας τις διαδικτυακές εκδηλώσεις και σεμινάρια για τα μέλη και τους φίλους του, διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα την επίτευξη, διατήρηση και μεγιστοποίηση της κερδοφορίας των ξενοδοχείων.

Είναι γεγονός πως περνάμε μια περίοδο αναιμικής ζήτησης στον κλάδο του τουρισμού γενικότερα, με δύσκολη, αυτή τη στιγμή, πρόβλεψη. Βασικό στοιχείο για κάθε επιχείρηση, για το βαθμό που θα πληγεί, είναι πόσο αυτή είναι προετοιμασμένη για επιβίωση σε μια κρίση και πόσο ισχυρές σχέσεις διατηρεί με το περιβάλλον της.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Διευθύντρια της Alpha Marketing Greece Μίνα Τολίδου, η οποία θα παρουσιάσει και θα θυμίσει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ένα ξενοδοχείο να παραμένει κερδοφόρο.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Τάσο Γούσιο, CEO της Alpha Marketing Greece, ο οποίος με τη σειρά του θα τονίσει γιατί η επόμενη μέρα του τουρισμού έχει ήδη ξεκινήσει.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι να εξεταστεί η μεγιστοποίηση των εσόδων των ξενοδοχείων και η ανάκαμψη τους και μέσα από την απόδοση αξίας στον πελάτη, ώστε να βγει μέσα από την κρίση, πιο ισχυρή η επιχείρηση.


Προτείνονται 10+1 βέλτιστες πρακτικές, οι οποίες με καλή εκπαίδευση και αφοσίωση, θα συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση των εσόδων ενός καταλύματος.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29.03 στις 19:00, μέσω Zoom.

Η εκδήλωση απευθύνεται στα μέλη καθώς και τους φίλους του Συλλόγου που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Μπορείτε να εγγραφείτε στον παρακάτω σύνδεσμο,

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYpdO-trzopGNHvVG0sS45QUTrVP4tDAZAk

Μετά την εγγραφή θα λάβετε τις λεπτομέρειες σύνδεσης.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ του Συλλόγου