Συνεχίζονται τα σεμινάρια των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ρόδου

Δυναμικά προχωρά η υλοποίηση των σεμιναρίων των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ρόδου. Μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες έχουν υλοποιηθεί τα 15 σεμινάρια, από τα 70 εγκεκριμένα, ενώ δρομολογούνται ακόμη 10.

Σε τριακόσιους εκπαιδευόμενους δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα Αγγλικής, Ιταλικής, Γερμανικής, Γαλλικής και Ισπανικής γλώσσας. Στον τομέα του Πολιτισμού υλοποιήθηκαν μαθήματα στις θεματικές: Θεατρικό εργαστήρι, Ιστορία της Τέχνης και Φωτογραφία. Σημαντικό είναι και το σεμινάριο «Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση» που θα δώσει την ευκαιρία σε αυτούς που ενδιαφέρονται να μάθουν τις βασικές αρχές για έναρξη επιχειρηματικής δράσης. Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες η δημιουργία ευκαιριών απαιτεί γνώση και κατάρτιση και η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο 1ο Γυμνάσιο πόλεως Ρόδου Καπνοβιομηχανία από τη Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 4.00μμ έως 9.00μμ. Όσοι δημότες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να συμπληρώσουν την έντυπη αίτηση καθημερινά από τις 11.00πμ έως τις 2.00μμ στο νέο γραφείο της διοίκησης των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο 1ο όροφο στο πάρκο Ροδίνι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στις κυρίες Αγγελική Τόλη, υπεύθυνη Εκπαιδευτών και Βασιλική Καμπούρη, υπεύθυνη οργάνωσης. Η σειρά προτεραιότητας αποτελεί κριτήριο για την ένταξη των ενδιαφερομένων.

Pin It on Pinterest