Σεμινάρια εστίασης στη Λίνδο από το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς & τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου-Κυκλάδων

Το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου-Κυκλάδων σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Λίνδου διοργανώνουν στο Πνευματικό Κέντρο Ι. Ζίγδη στη Λίνδο επιμορφωτικά σεμινάρια για επαγγελματίες του χώρου της εστίασης.
Τα σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ» το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από ίδιους πόρους. Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν Online αίτηση συμμετοχής στο www.katartisi-pnai.gr

Αναλυτικά το πρόγραμμα των σεμιναρίων που θα διαρκέσουν 2 εβδομάδες είναι :

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : Παρασκευή 27 Φεβ 17:30-20:00
Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ – ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
ΜΑΚΡΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ : ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 10:00-14:30
ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ & ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ –
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ & ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Τρίτη 3 – Τετάρτη 4 Μαρτίου 10:00-14:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΡΕΣΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ & ΠΙΤΣΑΣ

Πέμπτη 5 – Παρασκευή 6 Μαρτίου 10:00-14:30
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 10:00-14:30
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Τρίτη 10 Μαρτίου 10:00-14:30
ΤΕΧΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ (FOOD STYLING)

Τετάρτη 11 – Πέμπτη 12 – Παρασκευή 13 Μαρτίου 9:30-13:30
ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Σάββατο 14 Μαρτίου 10:00-14:00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Pin It on Pinterest