Σε πλήρη εξέλιξη όλες οι δράσεις του προγράμματος ΤΟΠΕΚΟ

Σε πλήρη εξέλιξη όλες οι δράσεις του προγράμματος ΤΟΠΕΚΟ

Πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου 2014, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ «ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ», στα γραφεία του ΚΕΚ «Γεώργιος Γεννηματάς» στο Ροδίνι.

Οι εταίροι της Αναπτυξιακής Σύμπραξης εκπροσωπήθηκαν από τους κ. Γεώργιο Πόκκια, Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης και Πρόεδρο της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε., την κα Δέσποινα Διακοσταυριανού Περιφερειακή Σύμβουλο, τον κ. Σάββα Παγωνάκη Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΤΑΠ και την κα Ευαγγελία Παπατσή Πρόεδρο του ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς Α.Ε.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο συζητήθηκε η πορεία του προγράμματος και το χρονοδιάγραμμα ενεργειών έως και την ολοκλήρωση του. Στον ίδιο χώρο πραγματοποιείται ο δεύτερος κύκλος κατάρτισης των ωφελουμένων του προγράμματος ΤΟΠΕΚΟ, στους οποίους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Σύμπραξης απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Το έργο θα συνεισφέρει στην προσπάθεια να εξασφαλισθεί εργασία σε 100 άνεργους συμπολίτες μας που απειλούνται ή ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας μέσω δράσεων κατάρτισης και συμβουλευτικής στη Ρόδο και στην Κάλυμνο.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η δημιουργία ενός ευέλικτου, ολοκληρωμένου και διαρκούς υποστηρικτικού μηχανισμού ενώνοντας τις αναπτυξιακές δυνάμεις των Δωδεκανήσων με τη συμμετοχή τους στη Σύμπραξη «Δωδεκάνησα – Ανάπτυξη – Απασχόληση».

Ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης

ΠΟΚΚΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πρόεδρος Δ.Σ. της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.

Pin It on Pinterest