Σε αυξημένη επιφυλακή τα Δωδεκάνησα μετά τις τουρκικές απειλές

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται τα Δωδεκάνησα μετά τις απειλές που δέχεται η Ελλάδα με στόχο τα νησιά της Δωδεκανήσου .

Οι εικόνες των καταδρομέων να αποβιβάζονται στο Καστελόριζο θορύβησαν την Τουρκία που εξαπολύει καθημερινά απειλές για τα νησιά της Ελλάδας .

Η κλιμάκωση όλων αυτών των ημερών οδήγησε την Ελλάδα να πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα νησιά μας στέλνοντας περισσότερο στρατό στο Καστελλόριζο που βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα απο το στόμα του Λύκου.

Το παράδοξο είναι πως οι εθνοφύλακες – άνδρες των ειδικών δυνάμεων βάση του οπλισμού τους ,κινήθηκαν με πλοίο της γραμμής και μάλιστα με παραλλαγές και τα όπλα ανά χείρας .

Οι μετακινήσεις των μονάδων μας θα έπρεπε να είναι όσο περισσότερο πιο διακριτικές γίνεται.

Την ίδια ώρα στην Τουρκία ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων και στενός συνεργάτης του Ερντογάν προγραμματίζει πορεία για την ….απελευθέρωση των Δωδεκανήσων, ενώ κυβερνητικά στελέχη μιλούν καθημερινά για την αποστρατικοποίηση των νησιών μας .

Όλες οι παραπάνω ενέργειες των Τούρκων οδήγησαν σε περαιτέρω μέτρα προστασίας για τα νησιά μας, ακόμα και για τις βραχονησίδες μας .

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ