Σάββας Καραταπάνης: «Με τις αρχές μου, συμπαρατάσσομαι με τον Νίκο Γερονικόλα και την παράταξη ‘Αρχή Οργάνωσης’»

Ο Σάββας Καραταπάνης είναι γιατρός – αναισθησιολογος και ο διευθυντής του ΕΚΑΒ για όλο το Αιγαίο. Γνωρίζει από πρώτο χέρι το τι σημαίνει τροχαίο ατύχημα, τις ανατροπές που έρχονται για τη ζωή του τραυματία, όπως και τις ανατροπές για τη ζωή ολόκληρης της οικογένειάς του. Ο ίδιος είναι απόλυτα ενεργός πολίτης, νυν δημοτικός σύμβουλος Ρόδου, επιστημονικός σύμβουλος στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ρόδου «Άγιος Ανδρέας», παλαιός πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Ρόδου και αντιπρόεδρος του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου.

«Ο πολιτικός λόγος πρέπει να διατυπώνεται χωρίς τοξικότητα, να είναι σαφής, χωρίς υπονοούμενα ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν επακριβώς το τι συμβαίνει για κάθε πτυχή της καθημερινότητας. Μόνο έτσι, οι πολίτες μπορούν να λειτουργήσουν, και θέλουμε να λειτουργούν, ως παραγωγικοί συμμέτοχοι στον δημόσιο διάλογο προς όφελος του τόπου μας» περιγράφει ο κ. Σάββας Καραταπάνης και ξεκαθαρίζει την πολιτική του θέση με μια δήλωση:

«Με τις αρχές μου αυτές, συμπαρατάσσομαι με τον υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου Νίκο Γερονικόλα και την παράταξη ‘Αρχή Οργάνωσης’, έχοντας τη βεβαιότητα ότι η φωνή μας θα διατυπώνει τη λογική και το έργο μας θα καθοδηγείται αποκλειστικά από τα όσα επιβάλλει το συμφέρον της Ρόδου, το συμφέρον του νησιού μας συνολικά».

«Με τον Σάββα Καραταπάνη μοιραζόμαστε τους ίδιους προβληματισμούς και τις ίδιες αγωνίες» αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Νικόλαος Γερονικόλας και τονίζει ότι «πρόκειται για έναν επιστήμονα με πλούσια γνώση ως προς τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού μας. Η παρουσία του λαμπρύνει την παράταξή μας και οι γνώσεις του έρχονται για να εμπλουτίσουν τους σχεδιασμούς μας για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων της Ρόδου».

Ψηφίστε εδώ : Ποιος πιστεύετε είναι καταλληλότερος για Δήμαρχος Ρόδου!

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest