Άλλη μια επιτυχία για την μικρή Καλυμνία Σαββίνα Δρη στη Σλοβενία

Η αθλήτρια του Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ κατάφερε να βγει δεύτερη στο διεθνές τουρνουά τζούντο της Σλοβενίας με τρεις νίκες και μια ήττα , χάνοντας στο τελικό από την Ιταλίδα αθλήτρια με μόλις μια ποινή. Μάλιστα η Σαββίνα κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να βρεθεί στο τελικό της διοργάνωσης.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια του Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ παρουσιάζει μεγάλη σταθερότητα αφού από το 2008 μέχρι και  σήμερα είναι μέσα στα μετάλλια σε διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδας.

Για το σύλλογο της Καλύμνου οι επιτυχίες στο τουρνουά της Σλοβενίας δεν σταμάτησαν στη Δρη καθώς επέστρεψαν με αλλά τρία χάλκινα μετάλλια. Στις κατηγορίες των παίδων στο βάθρο κατάφεραν να ανέβουν και οι αθλητές Φράζης Πανορμίτης, Οικονόμου Πανορμίτης και Χαντζάρας Ηλίας! Οι μικροί αθλητές του συλλόγου στην πρώτη τους συμμετοχή σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση κατάφεραν να επιστρέψουν με ένα χάλκινο μετάλλιο.

 

Ο προπονητής Μπουντάκης Δημήτρης μίλησε για την συνολική εικόνα της ομάδας και για την Σαββίνα: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας. Η Σαββίνα είναι μια ολοκληρωμένη αθλήτρια. Είναι μια αθλήτρια που ξέρει τι  πρέπει να κάνει και πόσο πρέπει να ιδρώσει για έρθουν αυτές οι επιτυχίες. Η κατηγορία της Σαββίνας είναι τα -44 αλλά σε αυτή τη διοργάνωση κρίναμε ότι δεν ήταν απαραίτητο να ρίξουμε τα κιλά μας ώστε να έχουμε και μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και έτσι έλαβε μέρος στα -48. Άλλωστε αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα το Φεβρουάριο όπου και στόχος μας είναι η πρώτη θέση ώστε να εξασφαλίσει και τη παραμονή της ως μέλος της εθνικής ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η σταθερότητα στις επιτυχίες είναι αυτή που καταξιώνει έναν αθλητή και η Σαββίνα είναι πάντα εκεί. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχουμε να πούμε πολλά για την αθλήτρια της Καλύμνου.Για τις συμμετοχές μας στις κατηγορίες των παίδων με τους  Φράζη,Οικονόμου και Χαντζάρα δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί οι δυνατότητες τους είναι για ακόμα πιο ψηλά. Η πρώτη τους συμμετοχή σε τέτοιο επίπεδο και μάλιστα εκτός των συνόρων έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Είμαι σίγουρος ότι στην επομένη συμμετοχή τους θα δούμε πολλά πράγματα από τους μικρούς τζουντοκα.»

 

Για την συνέχεια της υπόλοιπης χρονιάς μας μίλησε για το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας: «Όσο αφορά τη συνεχεία της αγωνιστικής μας χρονιάς, στις 9 Νοέμβριου έχουμε το πρωτάθλημα των παίδων Β στην Αθήνα , το Δεκέμβριο έχουμε το διεθνές τουρνουά της Σερβίας , τον Ιανουάριο έχουμε μια εβδομάδα προετοιμασία στη Τσεχία με την Εθνική ομάδα της χώρας ώστε η ομάδα των εφήβων να είναι έτοιμη για τον τελικό στόχο που είναι το Πρωτάθλημα Ελλάδας το Φεβρουάριο.» 

 

Τέλος ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών: «Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρόεδρο της ομάδας Κο Χαντζαρα που έχει καταβάλει τα μέγιστα για το σύλλογο. Τους χορηγούς της ομάδας ΑΡΓΩ,ΑΝΕΜ,KIOSAIR,ΑΡΤΟΣ & ΜΕΛΙ που πίστεψαν σε εμάς από τη πρώτη στιγμή και εμείς από τη μεριά μας φροντίζουμε να τους κάνουμε περήφανους εντός και εκτός Ελλάδος!» (Πηγή: fightsports.gr)

“ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ”

Pin It on Pinterest

Share This