‘’Σαν Παλιό Σινεμά’’ Εκδήλωση απο τον Σύλλογο Προστασίας Μικρόσωμου Αλόγου Ρόδου ‘’Φαέθων’’

Ο Σύλλογος Προστασίας Μικρόσωμου Αλόγου Ρόδου ‘’Φαέθων’’ επιστρέφει και φέτος για να μας ταξιδέψει στα χρόνια του παλιού καλού Ελληνικού Κινηματογράφου.
Το ‘’Σαν Παλιό Σινεμά’’ προσπαθεί να αναβιώσει σκηνές και ατάκες που όλοι έχουμε αγαπήσει και που έχουμε δει ξανά και ξανά όλ’ αυτά τα χρόνια. Η μεγάλη οθόνη όμως είναι μια μαγεία. Πόσο μάλλον να ξαναβλέπεις όλους εκείνους που άφησαν εποχή σε ένα Υπαίθριο Θερινό Σινεμά με φόντο τ’ αστέρια!
Φέτος το ‘’Χορεύοντας καρέ καρέ ’’ θα μας κάνει να ανεβούμε όλοι στη σκηνή και να ξαναζήσουμε τους υπέροχους χορούς που στόλιζαν τις παλιές Ελληνικές ταινίες. Μάμπο, Σέικ, Χάλι Γκάλι, Ζεϊμπέκικο, Ταγκό, Χασάπικο, Συρτάκι και πολλούς άλλους πλαισιομένα από διαλόγους και αξέχαστες Ατάκες. Μια παράσταση ατέλειωτης διασκέδασης που θα μας ταξιδέψει στα χρόνια του ‘60.
Με την Συμμετοχή: Σχολής Χορού Μαρί Γκίκα – Σχολής Χορού Δέσποινας Μπούσιου – Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου ‘’Ο Αίθωνας’’ – Μουσικοχορευτικής Ομάδας Ρόδου ‘’Χορόσπιτο’’ – Μanoli’s Dance Group
Συνολικά πάνω από 60 χορευτές!
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο στην τροφή και Υγειονομική περίθαλψη των αλόγων.
Είσοδος ελεύθερη για τους κατόχους της κάρτας μέλους Ιππο-στηρίζω.
Η ενδυμασία είναι ελεύθερη επιλογή για όλους…

10460707_868618669834943_4679668915569056391_n

Pin It on Pinterest