Βραβεύσεις για το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών , Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ρόδου

Στις 04 Οκτωβρίου 2000 μετά από πρόταση του Αγαπητού μας Πολυδεύκη Βανίδη , εν ενεργεία υπ’ αξιωματικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου , ιδρύθηκε το τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών της Ρόδου .
Στις 04 Οκτωβρίου 2015 αισίως το τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών , Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου έκλεισε 15 Χρόνια ύπαρξης και προσφοράς στον νησί της Ρόδου και στα Δωδεκάνησα .
Στο υπέροχο χώρο των πηγών Καλλιθέας παρουσία Εθελοντών της Νοσηλευτικής , Εθελοντών Σαμαρειτών , Διασωστών & Ναυαγοσωστών , μελών του Διοικητικού Συμβουλίου , της προέδρου μας κας Δέσποινας Δελαπόρτας , του Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου , του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κου Ευάγγελου Μανδρακού , δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων , εκπροσώπου του Στρατηγού της 95 ΑΔΤΕ , εκπροσώπους των προσκόπων , του προέδρου των Εθελοντών αιμοδοτών , του προέδρου της CB – ΕΟΠΚ και φίλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή βραδιά .
Βραβεύτηκαν κατά σειρά ο ιδρυτής και Αρχηγός του τμήματος κατά την περίοδο 2000-2002 , 2005-2006 κύριος Πολυδεύκης Βανίδης , η Αρχηγός της περιόδου 2003-2004 κυρία Σταματία Ζουρούδη , ο Αρχηγός της περιόδου 2006-2012 κύριος Σπυρίδων Σαλαμαστράκης.
Βραβεύτηκαν για την δεκαπενταετή συνεχή προσφορά τους οι Εθελοντές Αναστάσιος Δοντάς , Χρήστος Μπερικετάκης και Σταματία Παρασκευά .
Και τέλος ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος βράβευσε μετά από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών , Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου για την 15ετή προσφορά του και την συμμετοχή του στις καταστροφικές πλημύρες του 2013 .

Pin It on Pinterest

Share This