Σάλος με την μάνα τέρας στα διεθνή μέσα ενημέρωσης

Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου -της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα– έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και ήδη έχει αναπαραχθεί από αρκετά ξένα ΜΜΕ, τα οποία έχουν συγκλονιστεί από την υπόθεση που «πάγωσε» την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά, η Daily Mail αναφέρεται στο θέμα με τον εξής τίτλο: «33χρονη μητέρα κατηγορείται ότι σκότωσε την εννιάχρονη κόρη της με κεταμίνη και ο θάνατος των δύο άλλων κοριτσιών της πάνω από τρία χρόνια ερευνάται τώρα στην Ελλάδα».

Μάλιστα, η Washington Post και το Abc News έχουν τον ίδιο τίτλο για την υπόθεση στην Πάτρα: «Ελληνίδα κατηγορείται για φόνο μετά τον θάνατο 3 κορών της».

Ακόμη, την είδηση της σύλληψης μετέδωσε και το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, σημειώνοντας το εξής: «Η ελληνική αστυνομία συλλαμβάνει μητέρα, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της μικρής κόρης της».

Επίσης, στην υπόθεση αναφέρθηκε το Associated Press με τον τίτλο «Ελληνίδα κατηγορείται για φόνο μετά τον θάνατο 3 κορών της», ενώ η είδηση απασχόλησε και τον Γερμανικό Τύπο.

Χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα Tiroler Tageszeitung έχει δημοσίευμα με τίτλο «Δολοφονία τριών κορών; Σύλληψη μητέρας στην Ελλάδα» και το Newsde ως εξής: «Δολοφονία στην Ελλάδα: Θανατηφόρο αναισθητικό! Μια μάνα σκότωσε τα παιδιά της;».

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This