Η ομάδα rugby league της Ρόδου Rhodes Knights θα μεταβεί στην Αθήνα την Κυριακή 2 Νοεμβρίου

Η ομάδα rugby league της Ρόδου, Rhodes Knights, μεταβεί στην Αθήνα την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει τον εκτός έδρας αγώνα για την τρίτη αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Αντίπαλός της ήταν η ομάδα της ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς την οποία και νίκησε με σκορ 10-64.
Οι αθλητές μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με ανεβασμένη την ψυχολογία και πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο. Σ’ αυτό βέβαια συνέβαλλε και το γεγονός ότι αγωνίζονταν για πρώτη φορά με τη νέα εμφάνιση της ομάδας.
Η αποστολή της ομάδας αποτελούταν από τους: Ανανίας Θόδωρής, Αντωνίου Μιχαήλ, Αρφαράς Παντελής, Εξαδάκτυλος Φώτης, Ζότα Αλβάρο, Καρτσωνάκης Δήμος, Κιγάης Σπύρος, Κτενάς Ανδρέας, Λαμπούσης Παναγίωτης, Μαχαιράκης Στράτος, Μπόσμος Μιχάλης, Μπόσμος Νίκος, Παπακωνσταντής Παναγιώτης, Τσατταλιός Παντελής, Χατζηιωάννου Μιχάλης ( c ), Χατζημιχάλης Κοσμάς, Χατζηνικολάου Νίκος.
Αγγίγματα: Χατζηνικολάου (2), Ζότα, Αρφαράς (4), Μπόσμος(2), Καρτσωνάκης, Κιγάης, Λαμπούσης
Μετατροπές: Μπόσμος Ν. (8).
MVP του αγώνα βγήκε ο Παντελής Αρφαράς.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας Café Bohème, Blue Star Ferries και εστιατόριο Ήπειρος, για την πολύτιμη βοήθειά τους. 

IMG_3435 IMG_3431 IMG_3259

Pin It on Pinterest

Share This