Ροζάννα Γεωργίου: “Την Δευτέρα όλοι μαζί ενωμένοι ξεκινάμε τον αγώνα για μια καλύτερη ΛΙΝΔΟ”

“Την Κυριακή 18 Μαΐου πήρα κι εγώ το “βάπτισμα του πυρός στην πολιτική” με την υποψηφιότητα μου στην παράταξη του Στράτου Καρίκη για το τοπικό της Λίνδου.

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια μου και τον άνθρωπο μου για την στήριξη τους από την πρώτη στιγμή στην επιλογή μου, τους φίλους μου και τους συγχωριανούς μου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.

Παρά το νεαρό της ηλικίας μου, κάποιοι έκριναν ότι μπορώ να προσφέρω και εγώ το λιθαράκι μου για να πάει μπροστά ο τόπος μας, έχοντας ζυγίσει καλά την μέχρι τώρα πορεία μου στα κοινά του τόπου μας. Χάρη στην δική τους ψήφο η νέα γενιά μπήκε δυναμικά στην τοπική αυτοδιοίκηση και ο δικός της λόγος είναι καθαρός και αληθινός.

Υπόσχομαι λοιπόν ότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θα είμαι δίπλα στους συνυποψηφίους μου και τους ανθυποψηφίους μου, που εκλέχθηκαν στο τοπικό της Λίνδου , δίνοντας όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο του όμορφου και ιδιαίτερου χωριού μας. 

Προσωπικά θεωρώ ότι  η παράταξη “Ροδίων Όραμα” είναι εκείνη που θα υλοποιήσει φρέσκες ιδέες και προτάσεις για την Λίνδο μας. Στηρίζουμε τους νέους σε μια προσπάθεια να μη χαθεί άλλος χρόνος . 

Την επόμενη Κυριακή ψηφίζουμε με μοναδικό γνώμονα τη ΛΙΝΔΟ και αφήνουμε στην άκρη κάθε δεύτερη σκέψη. Την επόμενη Δευτέρα όλοι μαζί ενωμένοι ξεκινάμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο σε έναν από τους μαγικούς τόπους του νησιού μας!”

Ροζάννα Γεωργίου

Pin It on Pinterest