Ρώσος επιχειρηματίας δίνει 1εκατ, δολάρια για το κεφάλι του Πούτιν

Ένα εκατομμύριο δολάρια είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ρώσος επιχειρηματίας που επικήρυξε τον Πούτιν.

Οι αντιδράσεις για τις ενέργειες του Πούτιν κατά της Ουκρανίας είναι ήδη έντονες όχι μόνο σε όλο τον κόσμο αλλά και εντός της Ρωσίας , οπου εκατοντάδες πολίτες συλλαμβάνονται καθώς δεν στηρίζουν έναν πόλεμο κατά της γείτονος χώρας.

Επιβράβευση 1.000.000 δολαρίων για τη σύλληψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν προσέφερε σε στρατιωτικούς ο Ρώσος επιχειρηματίας Alex Konanykhin σε μια ανάρτηση που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα, καθώς η Ρωσία συνεχίζει την εισβολή της στην Ουκρανία.

«Υπόσχομαι να πληρώσω 1.000.000 δολάρια στον ή στους αξιωματικούς που, τηρώντας το συνταγματικό τους καθήκον, συλλαμβάνουν τον Πούτιν ως εγκληματία πολέμου σύμφωνα με τη ρωσική και διεθνή νομοθεσία», έγραψε ο Konanykhin στο LinkedIn. «Ο Πούτιν δεν είναι ο Ρώσος πρόεδρος καθώς ήρθε στην εξουσία ως αποτέλεσμα μιας ειδικής επιχείρησης ανατίναξης πολυκατοικιών στη Ρωσία, στη συνέχεια παραβίασε το Σύνταγμα εξαλείφοντας τις ελεύθερες εκλογές και δολοφονώντας τους αντιπάλους του».

“Ως Ρώσος και Ρώσος πολίτης, θεωρώ ηθικό μου καθήκον να διευκολύνω την αποναζικοποίηση της Ρωσίας. Θα συνεχίσω τη βοήθειά μου στην Ουκρανία στις ηρωικές προσπάθειές της να αντέξει την επίθεση της Ορντά του Πούτιν”, πρόσθεσε ο επιχειρηματίας. Orda είναι η ρωσική λέξη για την «ορδή», μια αρπακτική συμμορία λεηλασίας.

Η ανάρτηση συνοδευόταν από μια εικόνα με μια φωτογραφία του Πούτιν και τις λέξεις “Ζητείται: Νεκρός ή ζωντανός. Βλαντιμίρ Πούτιν για μαζική δολοφονία”.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This