Ρωσία: Πετούν ηλικιωμένη έξω από λεωφορείο, γιατί επέκρινε τον πόλεμο – «Αυτή είναι η αυτοκρατορία μας»

Ένα βίντεο αρχίζει να κάνει τον γύρο του διαδίκτυο και δείχνει ένα επιβάτη σε ρωσικό λεωφορείο να πετάει με τη βία έξω μια ηλικιωμένη γυναίκα, επειδή εκείνη επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία που διεξάγει η Ρωσία.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk το περιστατικό φέρεται να συνέβη στο προάστιο Dolgoprudny της Μόσχας, όταν μια από τους επιβάτες άρχισε να χλευάζει τη Ρωσία του Πούτιν, λέγοντας στους συνεπιβάτες της: «Αυτή είναι η αυτοκρατορία μας! Αυτοκρατορία; Μια αυτοκρατορία στηριγμένη σε σαθρά θεμέλια».

Η γυναίκα αναφερόταν στη διαφθορά, η οποία οδήγησε τα κονδύλια για τον εκσυγχρονισμό των όπλων στις τσέπες των διεφθαρμένων διοικητών, ενώ σε κατηγορίες που δέχτηκε πως είναι προκατειλημμένη υπέρ της Ουκρανίας γιατί μάλλον έχει ζήσει εκεί, είπε πως «έχω πάει εκεί μόνο δύο φορές στη ζωή μου, όταν ήμουν νέα… Δεν ξέρω κανέναν εκεί…».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαφθορά στο ρωσικό στρατό και τότε ένας άνδρας επιβάτης την τράβηξε από τους ώμους και εφόσον την έσυρε, την πέταξε από την πόρτα του λεωφορείου, με κανέναν άλλον επιβάτη να μην επεμβαίνει για να την υπερασπιστεί.

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest