Η Ρωσία χτυπάει σαν “χταπόδι” την Τουρκία: Συνέλαβε 39 Τούρκους επιχειρηματίες και τους απελαύνει

39 Τούρκοι επιχειρηματίες που βρίσκονταν στη Ρωσία, ως συμμετέχοντες εκθέτες στην αγροτοβιομηχανική έκθεση SouthAgro στην πόλη Κρασνοντάρ, κοντά στις ακτές του Εύξεινου Πόντου, συνελήφθησαν από τις ρωσικές Αρχές και αναμένεται να απελαθούν ως… λαθρομετανάστες.
Σύμφωνα με ρωσικά Μέσα, οι 39 Τούρκοι επιχειρηματίες εισήλθαν στη Ρωσία ως τουρίστες και δεν είχαν visa για επαγγελματική παρουσία στη χώρα.
Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες παρουσίαζαν στην έκθεση τα τουρκικά τους προϊόντα.
Οι Τούρκοι επιχειρηματίες από την πλευρά τους δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν ότι παραβίαζαν κάποιο νόμο και ότι έπρεπε να είχαν πάρει ειδική visa για να συμμετάσχουν νόμιμα ως εκθέτες.
Ίσως και να μην παραβίαζαν κάποιο νόμο, λέμε εμείς, εάν η κυβέρνησή τους δεν κατέρριπτε ένα ρωσικό μαχητικό πάνω από τη Συρία.
Οι Τούρκοι επιχειρηματίες πέρα από την απέλασή τους πρέπει να πληρώσουν και πρόστιμο στις ρωσικές Αρχές.
Η Ρωσία πλέον εφαρμόζει εμπάργκο σε όλα τα τουρκικά προϊόντα. Το βράδυ της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου στο τελωνείο στο Νοβοροσίσκ έπαψαν να περνάνε προϊόντα από την Τουρκία.
Επίσης, ακυρώνονται μαζικά όλες οι κρατήσεις για διακοπές τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Κωνσταντινούπολη και άλλες πόλεις της Τουρκίας.

Pin It on Pinterest

Share This