Ρόδος: Υπόθεση βιασμού 8χρονης – Τι απαντά ο σύντροφος της μαμάς στις κατηγορίες

Η υπόθεση του βιασμού της 8χρονης Κωνσταντίνας στη Ρόδο συγκλονίζει και όλοι παρακολουθούν τις εξελίξεις θέλοντας να βρεθεί ο ένοχος που κακοποίησε το παιδί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στον βιασμό της 8χρονης από τη Ρόδο ο σύντροφος της μητέρας της, υποστηρίζοντας πως όλα είναι ψέματα.

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έμαθε γι’ αυτό που συνέβη στο παιδί πριν από μια εβδομάδα. Μάλιστα είπε αμέσως στη σύντροφό του να πάνε την 8χρονη στον γιατρό, γιατί ανησύχησε και φοβήθηκε.

«ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ»

«Δεν έχω καμία σχέση με τον βιασμό. Είναι όλα ψέματα. Δεν πρόκειται ποτέ να πειράξω ένα παιδί και δε δέχομαι τη βία σε βάρος των παιδιών», είπε.

Πρόσθεσε ακόμα πως η μικρή, που ζούσε μαζί τους, ήταν πάντα χαρούμενη, αλλά όποτε επέστρεφε από το σπίτι του παππού και της γιαγιάς ήταν στεναχωρημένη.

ΜΗΤΕΡΑ 8ΧΡΟΝΗΣ: «ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ»

Στην αθωότητα του συντρόφου της πιστεύει και η μητέρα της 8χρονης, η οποία μέσα από την εκπομπή ζητά να βρεθεί ο υπαίτιος και να μπει στη φυλακή.

«Σε κανένα από τα τρία μου άλλα κορίτσια δεν έχουν βρεθεί σημάδια κακοποίησης. Πιστεύω ότι, όποιος το έκανε στη μικρή, το έκανε γιατί δυσκολεύεται να εκφραστεί και είναι πολύ κλειστό παιδί. Θέλω να βρεθεί και να τιμωρηθεί», είπε η μητέρα.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ