Ρόδος: Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε 39χρονο της τοπικής οργάνωσης που μιλούσε με τη 12χρονη

Και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προχώρησε στη διαγραφή μέλους του κόμματος που είχε επικοινωνήσει με την 12χρονη στον Κολωνό μέσω της πλατφόρμας Blindchat, που βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση και εκπορνεύτηκε.

Τη διαγραφή του μέλους του ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος. «Δεν έχουμε κανένα επίσημο στοιχείο από την αστυνομία και την έρευνα που γίνεται. Υπήρχαν κάποιες πληροφορείς, που όπως μπορέσαμε διερευνήσαμε. Είναι ήδη εκτός κόμματος» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα πληροφορίες πρόκειται για έναν 39χρονο, χαμηλόβαθμο περιφερειακό στέλεχος, μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη νότια Ρόδο. Μόλις περιέπεσαν στην αντίληψη της Χ. Τρικούπη οι σχετικές φήμες ότι ο εν λόγω άνδρας συνομιλούσε μέσω blindchat με την 12χρονη, ο γραμματέας του κόμματος Α. Σπυρόπουλος επικοινώνησε με την τοπική οργάνωση στο νησί. Έγινε μια πρώτη έρευνα και τοπικά στελέχη μίλησαν μαζί του. Ο 39χρονος παραδέχθηκε ότι συνομίλησε με την 12χρονη χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο (συνάντηση ή επαφή μαζί της) και πως δεν έχει κληθεί από τις αρχές να καταθέσει. Του ανακοινώθηκε ότι τίθεται εκτός κόμματος και ο ίδιος έδειξε να κατανοεί τη διαγραφή του που έγινε «για λόγους ηθικής τάξης» όπως σημειώνουν στη Χ. Τρικούπη.

Pin It on Pinterest

Share This