Ρόδος : Το μήνυμα της γυναίκας που νόσησε και τα άθλια μηνύματα που δέχθηκε

Δυστυχώς η Ρόδος μετρά ακόμα ένα κρούσμα κορωνοιού στο νησί  και  είναι μια νεαρή γυναίκα που διαμένει μόνιμα στο νησί μας και είναι παντρεμένη με Ροδίτη .

Για ακόμα μια φορά όμως κάποιοι “καλοθελητές” διέσπειραν πιο γρήγορα απο όσο διαδίδεται ο ίδιος ο ιός τα στοιχεία της ταυτότητας της και σαν δεν έφτανε μόνο αυτό , πολλοί έστειλαν διάφορα μηνύματα εκφοβισμού και ύβρεων  τόσο στην ίδια όσο και στον σύζυγό της .

Η ίδια,  και αφού η ταυτότητα της έγινε γνωστή σε όλο το νησί αναγκάστηκε να απαντήσει και να γράψει τα όσα συνέβησαν αλλά και την άθλια αντίδραση ορισμένων κατοίκων του νησιού.

Το Rodosreport δεν πρόκειται ποτέ να δημοσιεύσει την ταυτότητα οποιουδήποτε ασθενή , ούτε φωτογραφίες που να προσδιορίζουν την οικία του πάσχοντα,  όπως έγινε δυστυχώς και στην περίπτωση του Αρχαγγέλου από ελάχιστα μέσα  άλλα και πολιτικούς.

Σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές,  αυτό που θα μας κρατήσει αλώβητους, ενάντια σε κάθε πρόβλημα πέρα του κορονοϊού,  είναι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά. Στην όμορφη κοινωνία που ζούμε, ας περιορίσουμε τις ελάχιστες παραφωνίες.

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά.

Δείτε το μήνυμα της ασθενούς 

Όπως όλοι γνωρίζετε εγώ και ο άντρας μου  ξεκινήσαμε το ταξίδι μας 3 ημερών από την Αγγλία πριν από 2 εβδομάδες. Ανακατευθήκαμε στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε το Aegean να μπορεί να εξοικονομεί χρήματα στις πτήσεις. Είχαμε μια 5ωρη αναμονή εκεί χωρίς καθίσματα και καθίσαμε έξω στο κρύο.

Για την προστασία του μωρού μου ήμασταν όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς. Μάσκες χεριών και πλύσιμο!
Όταν ήρθαμε στο σπίτι, πήγαμε σε ΟΛΙΚΗ απομόνωση και δεν είχαμε καμία επαφή με κανέναν! Ούτε με τον γιατρό μου , ούτε με του μωρού μου τον γιατρό , με κανέναν.

Την Δευτέρα άρχισα να αισθάνομαι πολύ άσχημα με κρυάδες και πήγα στο κρεβάτι!

Την Παρασκευή βίωσα μερικά ελαφρά προβλήματα αναπνοής και επειδή η γιατρός μας τηλεφώνησε 2 φορές την ημέρα για να με ελέγξει και το μωρό της είπαμε ότι δεν ήμουν καλά!
Με συμβούλεψε να δοκιμάσω και να πάω μόνη μου με μάσκα και γάντια να κάνω το τεστ!

Δεν είχα επαφή με κανέναν!

Χθες είχαμε μια κλήση για να μας πουν ότι οι εξετάσεις μου ήταν αρνητικές … ακόμα θέλαμε να συνεχίσουμε την αυτο-απομόνωση μας!
Σήμερα το πρωί είχαμε μια κλήση να πούμε ότι υπήρξε ένα λάθος στο εργαστήριο και το άτομο που νόμιζαν ότι ήταν άρρωστο δεν ήταν και στην πραγματικότητα ήμουν εγώ!

Είμαι ο πρώτος ενήλικας στη Ρόδο με το Covid-19

Δεν έχω βγει απο το σπίτι 
Ο άντρας μου δεν έχει βγει επίσης 

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυστυχώς είναι σε όλα τα μέσα , νέα και με κάποιο τρόπο έχουν βρει το όνομά μου και το τόπο που μένω!
Τα απαίσια σχόλια και μηνύματα που έχω λάβει εγώ και ο άντρας μου είναι αηδιαστικά.
Κανείς δεν έχει ρωτήσει αν είμαι εντάξει … απλά με βλέπουν σαν  ασθένεια.

Λυπάμαι που το κόλλησα και λυπάμαι που είναι στη Ρόδο, αλλά δεν είχα επαφή. Αν ο καθένας στις πτήσεις μου κάνει αυτό που υπογράψαμε ένα έγγραφο για να κάνουμε και να μείνουμε σπίτι, δεν πρέπει να υπάρχουν περισσότερες περιπτώσεις ασθένειας!

Παρακαλώ όλοι να μείνετε ασφαλείς και να είστε ευγενικοί ! Δεν τα χρειάζομαι όλα αυτά (μηνύματα) όταν αισθάνομαι ήδη απαίσια !

Δεν θα ρίσκαρα την ζωή κανενός ούτε θα έκανα το λάθος να μολύνω κάποιον.