Ρόδος: Σε βίντεο το χτύπημα του κεραυνού στον άτυχο τουρίστα

Η σύντροφος του άτυχου τουρίστα του φώναζε «έλα έξω» αλλά δεν πρόλαβε – Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας που προσπάθησε να σώσει τον 26χρονο.

Τη ζωή του έχασε χθες (29/5) ένας 26χρονος Βρετανός τουρίστας στη Ρόδο, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα που έκανε μπάνιο. Το συμβάν υπάρχει σε βίντεο, σύμφωνα με το Mega, το οποίο κατέγραψε η σύντροφος του άτυχου άνδρα και το τηλέφωνό της βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Όλα συνέβησαν όταν ο νεαρός βρισκόταν για μπάνιο ενώ έβρεχε και παρά τις εκκλήσεις των υπολοίπων τουριστών να βγει έξω, αυτός παρέμενε μέσα στη θάλασσα. Η κοπέλα του τού φώναζε «come out, come out» (έλα έξω), όμως εκείνος δεν πρόλαβε να βγει στην ακτή. Να σημειωθεί ότι οι γονείς του 26χρονου νεαρού ζουν μόνιμα στην Ρόδο τα τελευταία χρόνια.

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει όσα έγιναν τη στιγμή που ο 26χρονος χτυπήθηκε από κεραυνό. «Περίπου 10 λεπτά που ήμουν στον μαγαζί, τον έβλεπα πάνω στη σανίδα μέσα στο νερό, με πολλή βροχή, κεραυνούς γύρω γύρω. Είπα σε ένα φίλο μήπως να του πούμε να βγει έξω από το νερό γιατί μπορεί να πέσει κεραυνός;» είπε στο Mega.

«Ξαφνικά ακούω την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια. Πήγα μέσα στο νερό, τον έβγαλα έξω, έκανα τις πρώτες βοήθειες. Σε μία φάση είδα να γίνεται μπλε πια το παιδί. Προσπαθούσε να πάρει αναπνοή, νόμιζα ότι θα συνέλθει. Η κοπέλα φώναζε το όνομά του, ξαφνικά τα μάτια του έκλεισαν» συμπλήρωσε.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, όπου γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό συνέχισαν τη μάχη των διασωστών για να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest