Ρόδος : Ψυχιατρική γνωμάτευση ζητά ο δικηγόρος του 21χρονου Λινδιακού – Απόπειρα να “πέσει στα μαλακά”;

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του 21χρονου, Ακης Δημητριάδης μίλησε στον ΣΚΑΙ για την πολύκροτη υπόθεση που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης το τελευταίο διάστημα και μεταξύ άλλων τόνισε ότι έχει ζητηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη , «γιατί ο πελάτης μου», όπως είπε, «δεν μπορούσε να κατανοήσει πλήρως την διαδικασία και τις ερωτήσεις της ανακρίτριας».

Την ίδια στιγμή οι καταγγελίες για την δράση των κατηγορούμενων αυξάνονται καθημερινά καθώς στην δημοσιότητα βγαίνουν νέες καταγγελίες για απαγωγή κοριτσιών που οδηγήθηκαν βιαίως στο σπίτι του 21χρονου για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να δίνει ελαφρυντικά στον Ροδίτη , ακόμα και τα αποτυπώματα που βρέθηκαν ήταν στην σιδερώστρα και όχι στο σίδερο. Ενώ όπως διατείνεται ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας  η πράξη της δολοφονίας έγινε όταν την πέταξαν ζωντανή απο τα βράχια .

Απόπειρα να “πέσει στα μαλακά” ο Ροδίτης ;

H κοινωνία της Ρόδου σχολιάζει αρνητικά και καταγγέλλει προσπάθεια να πέσει στα μαλακά ο Ροδίτης κατηγορούμενος. Απο την άλλη ο δικηγόρος της οικογένειας , Αλέξης Κούγιας αντιλαμβανόμενος μια τέτοια πρόθεση ανταπαντάει με στοιχεία σε όλα “τα τεχνάσματα’ που φέρεται να χρησιμοποιούν  , ενώ η δίκη αναμένεται να ζητήσει να μην γίνει στα νησιά μας αλλά στην πρωτεύουσα για τον ίδιο λόγο .

Σε κάθε περίπτωση ανεξάρτητα απο το τι ισχυρίζονται όλες οι πλευρές τον τελικό λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη .