Ρόδος: Προπονητής κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου – ”Βράζουν” οι γονείς του παιδιού!

Το παιδί μίλησε στους γονείς του, με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου – Ο προπονητής αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό, αποπλάνηση ανηλίκου και παραφύση ασέλγεια…

Με την υπόθεση 51χρονου προπονητή που κατηγορείται από γονείς για το βιασμό του ανήλικου παιδιού τους πριν από επτά χρόνια στη Ρόδο, θα ασχοληθεί εντός της ημέρας το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν τον Νοέμβριο του 2007 οι γονείς του ανήλικου παιδιού κατήγγειλαν στο προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου και Εισαγγελέα Ανηλίκων ότι ο 51χρονος μερικούς μήνες πριν είχε βιάσει το παιδί, το οποίο ωστόσο μπόρεσε να τους πει τα όσα του είχαν συμβεί με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου.

Πάντως από τη πλευρά του από τη πρώτη στιγμή ο 51χρονος αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή, κάτι το οποίο όπως τονίζει ενισχύεται και από τα στοιχεία της δικογραφίας τα οποία δεν αποδεικνύουν ότι έχει διαπράξει κάποιο από τα βαρύτατα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.

Πιο συγκεκριμένα ενώπιον του ανακριτή όπου απολογήθηκε ο 51χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες για βιασμό, αποπλάνηση ανηλίκου και παραφύση ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος που έχουν ασκηθεί σε βάρος του, ενώ αντέκρουσε με λεπτομέρειες όλες τις μαρτυρικές καταθέσεις (γονέων και συγγενών του παιδιού), καθώς και τα όσα περιλαμβάνονται στη παιδοψυχιατρική έκθεση που έχει συνταχθεί.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι το όνομα του ενεπλάκη στην υπόθεση εξαιτίας των πιέσεων που άσκησαν οι γονείς στο παιδί τους προκειμένου να τους αναφέρει όνομα ενήλικα και δεν αποδέχτηκαν τον αρχικό ισχυρισμό του παιδιού για άλλο παιδί. Υπό τις συνθήκες αυτές – τόνισε ο 51χρονος- και λόγω του ότι κάποιες φορές ο ίδιος είχε επιπλήξει το παιδί, ενεπλάκη στην υπόθεση.

newsit

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest