Ρόδος Πορεία Ανατροπής: “Η αποχή δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι επιλογή των ενεργών πολιτών”

Συνεδρίασε χθες βράδυ η παράταξη ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του Γιώργου Υψηλάντη, με θέματα την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, τον σχεδιασμό της παραπέρα πορείας της και τον καθορισμό της στάσης της στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Υπήρξε πλούσιος προβληματισμός και τοποθετήσεις πλειάδας στελεχών της παράταξης. Η φυσιολογική πικρία που υπήρξε από τη μη ευόδωση των εκλογικών στόχων της, υπήρξε αφετηρία σοβαρής ανάλυσης και εξαγωγής χρήσιμων συμπερασμάτων από την εμπειρία του εκλογικού αγώνα. Ηθικά γνωρίζουμε ότι είμαστε δικαιωμένοι και ο Ροδιακός λαός μας το αναγνωρίζει! 

Το κλίμα ενθουσιασμού που επεκράτησε, επιβεβαιώνει ότι η παράταξη αυτή είναι ουσιαστικά εκείνη που έχει μέλλον στα πράγματα του τόπου. Θα ακολουθήσει και άλλη συνεδρίαση, στην οποία θα συζητηθούν οι καταστατικές της αρχές και η οργανωτική της δομή, με εκλογή των αντίστοιχων οργάνων.

Αναφορικά με τη στάση της παράταξης στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών (δημοτικών και περιφερειακών), η θέση μας είναι ξεκάθαρη.

Καλούμε τις Ροδίτισσες και τους Ροδίτες, να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να δηλώσουν με τη ψήφο τους αβίαστα την προτίμησή τους, όποια κι αν είναι αυτή. Η αποχή δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι επιλογή των ενεργών πολιτών!

Καλούμε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που τίμησαν τη ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ την προηγούμενη Κυριακή, να λειτουργήσουν με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο και να κάνουν τις επιλογές τους κατά συνείδηση! Είμαστε πολίτες με άποψη και κρίση και μπορούμε να διακρίνουμε τι συμφέρει τη Ρόδο!

Ξέρουμε ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, εμείς επιλέξαμε τη ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ως την προοπτική για ένα καλύτερο αύριο των κατοίκων του νησιού μας! Ως τη δύναμη εκείνη που μπορεί να μας οδηγήσει στη Ρόδο που ονειρευόμαστε, στη Ρόδο που μας αξίζει!

Αυτή μας η επιλογή δεν αλλάζει και δεν εκχωρείται σε κανέναν!

Pin It on Pinterest