Ρόδος: Όπως ήρθε έφυγε το κρουαζιερόπλοιο -Απαγόρεψαν στους τουρίστες να πάνε στα μαγαζιά !

Δυστυχώς επιβεβαιωνεται το ρεπορταζ του Rodosreport , οτι οι τουρίστες που ήρθαν με το κρουαζιερόπλοιο χθες στο νησί δεν άφησαν χρήματα στην τοπική αγορά καθως τους απαγορευτηκε βάσει πρωτοκόλλου να πάνε στα καταστήματα .

Έτσι ένα γκρούπ απο το κρουαζιερόπλοιο έφτασε με πούλμαν στη Λίνδο στις 9 το πρωι , επισκέφτηκε τον αρχαιολογικό χώρο και στις 11 αναχώρησαν αφήνωντας τους επιχειρηματίες να κοιτούν άναυδοι .

Ενώ όπως διασταυρώσαμε άλλο ένα γκρούπ έφτασε στον Έμπωνα πάλι με πούλμαν και οδηγήθηκαν σε προκαθορισμένο εστιατόριο της περιοχής όπου έφαγαν και απεχώρησαν χωρίς να επισκεφτούν τα μαγαζιά του χωριού. Μάλιστα ένας -δυο τουρίστες που επιχείρησαν να προσεγγίσουν τοπικές επιχειρήσεις τους “μάντρωσαν” σε χρόνο “dt” .

Μέχρι το τέλος Μαίου θα έρθουν άλλα 4 κρουαζιερόπλοια αλλα αν ακολουθηθεί το ίδιο μοτίβο οι επιχειρήσεις δεν πρόκειται να δούνε ψυχή στα καταστήματα τους .

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 27 Μαΐου θα έρθει στο νησί το «AIDA BLUE», το οποίο θα παραμείνει από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Στις 30 Μαΐου 2021 θα ακολουθήσει το «EUROPA» με χρόνο παραμονής στο λιμάνι της Ρόδου από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και στις 31 Μαΐου αναμένονται δύο κρουαζιερόπλοια: το «CELESTYAL CRYSTAL» που θα καταπλεύσει στις 8 το πρωί και θα αποπλεύσει στις 6 το απόγευμα και το «MEIN SCHIFF 5», που θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη για τον ίδιο μήνα προσέγγισή του στη Ρόδο με χρόνο παραμονής στο λιμάνι από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ