Ρόδος: Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της αγνοούμενης – Γιατί ψάχνουν και σε μοναστήρια

Μεγάλες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και σήμερα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosreport η 44χρονη αγνοούμενη μητέρα φέρεται να θεάθηκε σε συνοικία της Ρόδου ενώ υπάρχει και καταγραφή σε κάμερα που πιθανόν να δείχνει την αγνοούμενη φορώντας μαύρο μακρύ μπουφάν.

Η πληροφορία αυτή ερευνάται μέχρι αυτή την ώρα απο εθελοντικές ομάδας έρευνας και διάσωσης που χτενίζουν την περιοχή .

Απο χθες εθελοντές και αρχές ερευνούν μοναστήρια της Ρόδου καθώς η αγνοούμενη είχε τακτικές επισκέψεις σε συγκεκριμένα μοναστήρια , ενώ ενα απο αυτά έξω απο τον Αρχάγγελο έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές με τις σκληροπυρηνικές-αιρετικές απόψεις του.

Οικείοι της κοπέλας αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο η αγνοούμενη να είναι θύμα πλάνης αιρετικών που δρούνε στο νησί. Η εισαγγελία Ρόδου είναι ενημερωμένη και για αυτή την εξέλιξη.

Την ίδια ώρα η Πυροσβεστική ολοκλήρωσε πριν απο λίγο μια έρευνα σε μεγάλη έκταση που σχετίζεται με το αυτοκίνητο της κοπέλας που βρέθηκε πεταμένο σε ρεματιά στην Μαλώνα.

Άλλες μαρτυρίες που εξετάζονται φαίνεται να δείχνουν την κοπέλα χθες μαζί με άλλο άτομο να κινείται στην περιοχή οπου βρέθηκε το αυτοκίνητο.

Η Ασφάλεια Ρόδου εξετάζει προσεκτικά όλες τις πληροφορίες για να λύσει το παζλ της εξαφάνισης της 44χρονης μητέρας.

Οι οικείοι ευελπιστούν σύντομα να έχουν νέα της και να επιστρέψει ασφαλής στην οικογένεια της .

Pin It on Pinterest

Share This