Ρόδος: Οδηγός μηχανής παρέσυρε τροχονόμο και έφυγε

Όταν ο τροχονόμος έκανε σήμα στον 22χρονο μοτοσικλετιστή να παρκάρει, εκείνος τον παρέσυρε με τη μοτοσικλέτα του και τον έριξε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά

Έκανε τον… ζόρικο ένας νεαρός Έλληνας, όταν είδε έναν τροχονόμο να του κάνει σήμα να σταματήσει τη μηχανή που οδηγούσε στην πόλη της Ρόδου για να του κάνει έλεγχο! Αντί να σταματήσει, πάτησε γκάζι, χτύπησε τον άτυχο αστυνομικό και προσπάθησε να εξαφανιστεί!

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης, όταν οι αστυνομικοί της Τροχαίας έκαναν ελέγχους σε αυτοκίνητα και δίκυκλα. Όταν ένας 28χρονος τροχονόμος έκανε σήμα στον 22χρονο μοτοσικλετιστή να παρκάρει στο δεξί μέρος του δρόμου, εκείνος τον παρέσυρε με τη μοτοσικλέτα του και τον έριξε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Στη συνέχεια, ο νεαρός δικυκλιστής τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας αβοήθητο τον αιμόφυρτο αστυνομικό, αλλά αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του με αποτέλεσμα να συλληφθεί το ίδιο βράδυ και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών από πρόθεση και απείθεια.