Ρόδος: Νεαρή κοπέλα δέχεται απειλές απο Κρητικό στο νησί οτι θα την σκοτώσει – Η αστυνομία αγνοεί τις εκκλήσεις της

Στη Ρόδο της Ελένης Τοπαλούδη και της Δώρας που βρήκαν φρικτούς θανάτους απο άνανδρους που τους αφαίρεσαν βιαίως την ζωή, μια νεαρή συντοπίτισσα μας που ασχολείται με την φιλοζωία φέρεται να δέχεται απειλές κατά της ζωής της απο Κρητικό που διαβιεί στο νησί μας.

Το παράξενο είναι, πως η κοπέλα για να προστατεύσει τη ζωή της και την οικογένεια της, κίνησε τις νόμιμες διαδικασίες και υπέβαλε έγκληση στο ΑΤ Ρόδου, παρόλο αυτά δεν βρήκε ανταπόκριση αλλά υπεκφυγές για να μην κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει καθως ο εν λόγω Κρητικός φέρεται να έχει σχέσεις με ανώτατο αξιωματικό της τοπικής Αστυνομίας.

Η Εισαγγελία Ρόδου θα πράξει τα δέοντα ή θα πρέπει να θρηνήσουμε και άλλη κοπέλα για να προστατεύσει η αστυνομία τους πολίτες;

Το περιστατικό θεωρείται άκρως σοβαρό και ή Ρόδος δεν έχει μια διάθεση ανοχής σε περιστατικά βίας και απειλών κατά της ζωής γυναικών.

Σε επικοινωνία του Rodosreport με την καταγγέλλουσα, μας εξιστόρησε την σοβαρή υπόθεση με απειλές κατά της ζωής της που εχει προκύψει επειδή έκανε καταγγελία για τα ζώα που εχει ο εν λόγω κύριος παραμελημένα υπο την φύλαξη συνεργάτη του.

Δείτε την καταγγελία στα Social Media

Pin It on Pinterest

Share This