«Η Ρόδος μας χορεύει» – Απόλυτα επιτυχημένο το 1stRhodesSalsaWeekend


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1stRhodesSalsaWeekendπου πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο  που μας πέρασε στο νησί μας. Πρόκειται για το μεγαλύτερο χορευτικό δρώμενο που έχει λάβει χώρα μέχρι στιγμής και αφορά τους λάτιν χορούς, δίνοντας έτσι το έναυσμα να αποτελεί η Ρόδος μας σημείο αναφοράς στην διεθνή  χορευτική κοινότητα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν καλεσμένοι χορευτές τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό, ενώ η συμμετοχή του κόσμου επεκτάθηκε προς μεγάλη χαρά όλων και πέρα από τα όρια της τοπικής κοινωνίας, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Την ιδέα για τη διοργάνωση μιας τόσο σημαντικής εκδήλωσης είχαν οι Ελεάννα Κακακιού, Μάρκος Κιόττος, Γιώργος Κυριαζής και MauriGonzalez, ενώ στην υλοποίηση συνέβαλαν καταλυτικά ο Σταυρός Καλυθιών και ο ΔΟΠΑΡ, αλλά και πολλοί ντόπιοι χορηγοί που στήριξαν από την αρχή αυτό το έργο.Τον χώρο παρείχε η μουσική σκηνή του Colorado, ενώ καταλυτική ήταν βεβαίως κι η συμμετοχή των τοπικών σχολών χορού και συλλόγων που στήριξαν με την παρουσία και την πολύτιμη βοήθεια τους την εκδήλωση, προάγοντας ένα πνεύμα συνεργασίας και αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο χορός μας ενώνει, καθώς «Η Ρόδος μας χορεύει», όπως λέει εύστοχα το μότο της εκδήλωσης.

Και η ιστορία ευτυχώς δεν τελειώνει εδώ… Το χορευτικό ραντεβούμας ανανεώνεται για την επόμενη χρονιά στις 29-31 Μαρτίου με το 2ndRhodesSalsaWeekend να έρχεται ακόμα πιο δυνατό και πολλά υποσχόμενο.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια