Ρόδος: Καμπουράκης και Σοκορέλλος θέλουν να σκοτώνουν απο 150 ελάφια ο κάθε κυνηγός!

Θέλουν να αφήσουν τους κυνηγούς να σκοτώνουν ελάφια!

Πρωτοφανή είναι τα όσα ακούστηκαν απο τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλη Σοκορέλλο και τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη αφού κατά την συζήτηση του θέματος διαχείρισης των προβλημάτων που προκύπτουν απο τα ελάφια προχώρησαν σε επικίνδυνες για τη Ρόδο προτάσεις .

Ούτε λίγο ούτε πολύ προώθησαν την θέση οι κυνηγοί να σκοτώνουν ελεύθερα μέχρι 150 ελάφια ο ένας !

Η Δημοτική Αρχή επίσημα πλέον τάσσεται με την δολοφονία του συμβόλου του νησιού μας με έναν απροκάλυπτα προκλητικό τρόπο που αναμένεται να προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις.

Την ίδια ώρα που όλοι γνωρίζουν πως το μεγάλο πρόβλημα στη Ρόδο είναι απο τα “αδέσποτα” αιγοπρόβατα ,κάποιοι στοχοποιούν το σύμβολο της Ρόδου γιατί δεν είναι ικανοί να βάλουν τάξη στους βοσκούς .

Στη συνεδρίαση με μια πιο ήπια θέση ο Σάββας Καραταπάνης τάχθηκε υπέρ της στείρωσης ελαφιών ώστε να μειωθεί ο αριθμός τους και παράλληλα και οι ζημιές προκαλούν .

Την ίδια ώρα όλοι αγνοούν τις συνθήκες που αναγκάζουν τα ελάφια να πλησιάζουν στις κατοικημένες περιοχές , όπως η συνεχόμενη καταστροφή απο πυρκαγιές του φυσικού τους χώρου και η έλλειψη τροφής.

Η δημοτικότητα της δημοτικής αρχής έχει φτάσει στον πάτο του βαρελιού και δυστυχώς κάποιοι ψάχνουν τρόπους να φτάσουν ακόμα πιο κάτω

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This