Ρόδος: Η οικογένεια της Ντόρας ζητά έρευνα για εμπλοκή τρίτου ατόμου

Καρέ καρέ εξετάζουν οι Αρχές τα βίντεο με το δρομολόγιο του δολοφόνου στο σπίτι της Ντόρας, της εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο.

Αυτό που διερευνούν είναι αν ήταν κάποιος μαζί του και γνώριζε ότι σχεδίασε να σκοτώσει την εκπαιδευτικό. Η οικογένεια της Ντόρας έχει ακούσει αυτόπτες μάρτυρες να μιλάνε για τρίτο πρόσωπο.

Στο στόχαστρο των αρχών οι επικοινωνίες του δολοφόνου πριν και μετά το έγκλημα. Οι αρχές ζητούν επίσης  να ανοίξουν τα δύο κινητά και το λάπτοτ του 40χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα. Θέλουν να δουν με ποιον επικοινώνησε πριν και μετά το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, όταν σκότωσε την Ντόρα τηλεφώνησε στην αδερφή του. Της είπε ότι την αγαπά αλλά δεν της αποκάλυψε ότι σκότωσε την εκπαιδευτικό.

Εν τω μεταξύ, η άτυχη Ντόρα, όπως αποκάλυψε η μητέρα του κοριτσιού είχε προειδοποιήσει την αδερφή του δολοφόνου της. Συγκεκριμένα η μητέρα της είχε δηλώσει:

«Η Ντόρα είπε στην αδερφή του «Δεν του κάνω μήνυση για το ότι είχε μπει στον υπολογιστή και μου χάλασε τις φωτογραφίες και όλα αυτά. Το μόνο που θέλω είναι να μείνει μακριά μου».  Ήταν άνανδρος δεν πήγε με τα χέρια του απλά .Πήγε με όπλο ο άνανδρος Αυτός ήταν ο Κ…. Ένας άνανδρος φονιάς»

Πηγή: star.gr