Ρόδος: Η 50χρονη είχε εκβιάσει ξανά τη μητέρα της κακοποιημένης 8χρονης- Εμπλέκει και αστυνομικό

Η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο, φέρεται να είχε εκβιάσει ξανά στο παρελθόν τη μητέρα της ανήλικης για να της αποσπάσει χρήματα. Μάλιστα, εμπλέκει και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση, έναν αστυνομικό.Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης της 8χρονης στη Ρόδο καθώς αποκαλύφθηκε ότι πίσω από την πράξη αυτή, βρίσκεται μία θεία της ανήλικης που είχε ως σκοπό να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα του παιδιού.

Μάλιστα, η γυναίκα ομολόγησε ότι προχώρησε στην ψευδή καταγγελία, ενώ αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον της.

Σύμφωνα με τον ALPHA, η συγκεκριμένη γυναίκα, έναν περίπου μήνα πριν την κακοποίηση της 8χρονης, είχε επιχειρήσει να αποσπάσει το ποσό των 200 ευρώ από τη μητέρα της ανήλικης με πρόσχημα ότι θα χρημάτιζε εργαζόμενο κοινωνικής δομής που είχαν πρόθεση να αφαιρέσουν την επιμέλεια του παιδιού από τη μητέρα.

Αυτό ήταν το πρώτο στοιχείο που οδήγησε τη γυναίκα στο να προχωρήσει στο σχέδιο για την κακοποίηση της μικρής και την ενοχοποίηση άλλων συγγενικών προσώπων.Όπως αναφέρει ο σταθμός, οι όποιες δικαστικές εξελίξεις θα αργήσουν γιατί είναι πολύ πιο σοβαρά τα αδικήματα καθώς το 8χρονο κορίτσι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας που επισείουν σοβαρότερες ποινές και μεγαλύτερο βαθμό αδικήματος.

Εμπλέκει και αστυνομικό

Η καταγγελλόμενη έχει πει στην κατάθεσή της, σύμφωνα με τον ALPHA, ότι όταν είδε τα σημάδια στο κορίτσι, τα φωτογράφισε και τα έστειλε σε έναν αστυνομικό με το όνομα «Μιχάλης» που υπηρετεί στη Ρόδο και τον ρώτησε τι μπορεί να συμβαίνει με το παιδί.Σύμφωνα με την ίδια, της απάντησε ότι το παιδί είναι κακοποιημένο και φέρεται να προσφέρθηκε να βοηθήσει την οικογένεια να «κουκουλώσουν» την όποια καταγγελία. Οι αστυνομικοί στη Ρόδο ερευνούν το συγκεκριμένο στοιχείο.

Πηγή: Alpha

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This