Ρόδος: Γλάρος με 8 αγκίστρια πάνω του ζήτησε βοήθεια απο ανθρώπους ! (Φωτο)

Συγκινητική ιστορία με έναν γλάρο στη Ρόδο που ζήτησε βοήθεια απο μια οικογένεια καθώς είχε πάνω του 8 αγκίστρια , 4 στο στο στόμα και 4 στο σώμα του.

Δυστυχώς κάποιος ασυνείδητος ψαράς είχε πετάξει στη θάλασσα την πετονιά με τα αγκίστρια και ο γλάρος μπλέχτηκε με αυτά. Ο γλάρος όμως προς έκπληξη μιας οικογένειας την πλησίασε και ζήτησε βοήθεια .

Δυστυχώς πολλές φορές ο άνθρωπος αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για την φύση και τα ζώα.

Δείτε την ιστορία όπως την περιγράφουν οι άνθρωποι που τον βοήθησαν:

Η ασυνειδησία των ανθρώπων απέναντι στα αδύναμα πλάσματα.!!!! Η πετονιά της φωτογραφίας μας, πετάχτηκε στη θάλασσα, από κάποιον ασυνείδητο “ψαρά”, για να βρεθεί στο δρόμο ενός ανυποψίαστου γλάρου, ο οποίος, κατέληξε με 4 αγκίστρια στο στόμα και 4 στο σώμα του. Ο γλάρος, βλέποντας το τέλος να πλησιάζει, ήρθε δίπλα μας κλαίγοντας με αναφιλητά, σαν να ζητούσε βοήθεια. Τη στιγμή εκείνη, ήταν ένα βήμα πριν τον θάνατο. Αμέσως κινητοποιήθηκε η σύζυγος μου. Τον σκέπασε με το μπουφάν της για να τον ακινητοποιήσει και μου ζήτησε να πάρω το 100 ή τη φιλοζωική, για βοήθεια.

Σαν από μηχανής Θεός, έτρεξε ο ξάδερφος μου ο Παναγιώτης, που ψάρευε πιο κάτω. Πήρε το κοπτάκι του και σε χρόνο μηδέν, βρέθηκε κοντά μας. Μέσα σε λίγα λεπτά, με χειρουργικές κινήσεις, απελευθέρωσε το πουλί, από την θανάσιμη ομηρία του και του έδωσε την ελευθερία του. Στην αρχή ο γλάρος, γαντζώθηκε από το δάχτυλο του σαν ήθελε να τον ευχαριστήσει κι όταν τον απελευθέρωσε, πέταξε με μπρίο, αρχικά με ένα κύκλο γύρω μας και στη συνέχεια πάνω από τη θάλασσα. Απευθύνω θερμή παράκληση στους επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες, να είναι προσεχτικοί και να μην αφήνουν μέσα ή έξω από τη θάλασσα, αγκίστρια, που μπορούν να αποτελέσουν αιτία θανάτου σε διάφορα ανυποψίαστα ζώα ή πετούμενα…..

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ