Ρόδος : Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 28χρονος τοξικομανής που μαχαίρωσε 29χρονο εργαζόμενο στο λαιμό

Γνωστός στις διωκτικές αρχές είναι ο 28χρονος που μαχαίρωσε 29χρονο σερβιτόρο στον λαιμό στην Μεσαιωνική Πόλη μπροστά στα μάτια εκατοντάδων τουριστών . Ο δράστης είχε διαφορές με το θύμα καθώς διαμένουν στην ίδια πολυκατοικία και μαζί με τους γονείς του επιτέθηκαν στο θύμα .

Ο 28χρονος Γ.Τ που είναι γνωστός στην αστυνομία για παραβατική συμπεριφορα για ναρκωτικά , κατάφερε με μαχαίρι που εντοπιστηκε λίγο αργότερα με υπόδειξη του , τραύμα στο λαιμό του θύματος το οποίο παραλίγο να αποβεί μοιραίο .

Σύμφωνα με πληροφορίες , η διαφωνία των δυο εμπλεκομένων αφορά αναπηρική ράμπα που ήθελε να φτιάξει ο 29χρονος στην πολυκατοικία για να μετακινείται για ιατρικούς λόγους ο πατέρας του , παρόλο οτι όλοι υπόλοιποι ένοικοι συμφώνησαν να γίνει , ο δράστης της επίθεσης και η οικογένεια του αρνούνταν να συναινέσουν με αποτέλεσμα να διαπληκτίζονται με αποκορύφωμα την επίθεση που δέχθηκε το θύμα με μαχαίρι .

Το θύμα της επίθεσης νοσηλευεται εκτός κινδύνου . Πρόκειται για τον 29χρονος Χ.Μ σερβιτόρο που εργάζεται σε δυο δουλειές προκειμένου να συντηρήσει την οικογένεια του και να συνεισφέρει στα έξοδα του πατέρα του που ειναι ανάπηρος .

 

Τι αναφέρει το δελτίο της αστυνομίας 

Σύλληψη ημεδαπού για  απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Ρόδο  Την 13-09-2017 το βράδυ συνελήφθη  στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 28χρονος, ο οποίος τραυμάτισε με μαχαίρι 29χρονο (ημεδαποί) για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Ρόδου για την παροχή ιατρικής φροντίδας.

 

 

Pin It on Pinterest