Αφίχθησαν στη Ρόδο οι Γερμανοί πράκτορες συμμετέχοντες στο FVW workshop

Αφίχθησαν οι Γερμανοί πράκτορες που συμμετέχουν στο FVW workshop, από 19/06-24/06/14. Διοργανωτές στη σημαντική για τον τουρισμό εκδήλωση είναι  η  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο ΕΟΤ και ο ΠΡΟΤΟΥΡ.  Η παραμονή τους στη Ρόδο, περιλαμβάνει ξεναγήσεις και ενημέρωση για τον προορισμό με στόχο την καλύτερη γνωριμία και αξιοποίηση από μέρους τους. Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23/06/14 στο ξενοδοχείο Rodos Palace.

 Για το workshop θα έλθουν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ,  κ. Πάνος Λειβαδάς και ο πρόεδρος της ΠΟΞ, κ. Γιάννης Ρέτσος. Στο νησί βρίσκεται από σήμερα, η διευθύντρια ΕΟΤ Γερμανίας κα Ευτυχία Αϊβαλιώτου.

 Τους επισκέπτες που κατεύθασαν από το Αννόβερο, το Μόναχο, το Ντίσελντορφ τη Στουτγάρδη και τη Φρανκφούρτη υποδέχθηκε ομάδα από τη διεύθυνση τουρισμού του Δήμου Ρόδου καθώς και από το γραφείο δημοσίων σχέσεων και πρόσφεραν δώρο καλωσορίσματος εκ μέρους του Δημάρχου.

 Μεγάλο το ενδιαφέρον για τις ομιλίες και τις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν τη Δευτέρα, ανάμεσα στους επαγγελματίες του τουρισμού. Μερικά από τα θέματα είναι: οι αερομεταφορές, η δυναμική των Γερμανικών αεροπορικών εταιρειών στη Ρόδο και την Ελλάδα, συζήτηση και προτάσεις για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ποιές τάσεις θα καθορίσουν τη συμπεριφορά των καταναλωτών και το προϊόν στα επόμενα χρόνια; Οι αριθμοί και οι τάσεις στη Γερμανική αγορά, οι ανάγκες των πελατών  στα ταξίδια κινήτρων, ειδικά τμήματα της αγοράς, ποιές είναι η ανάγκες τους για επιτυχημένα ταξίδια.

Το  πρόγραμμα φιλοξενίας στηρίζουν δυναμικά όλοι οι  τοπικοί φορείς και επιχειρήσεις. (pp)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This