Ρόδος: Έρχονται διώξεις- Οι καταθέσεις που «καίνε» τον παππού της 8χρονης

Ρόδος: Επιβαρυντικές για τον παππού τους ειναι οι καταθέσεις της 8χρονης και της 11χρονης , όπως αποκαλύπτουν πηγές στο dikastikoreportaz.gr. Ο 78χρονος κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτος στην πταισματοδίκη Ρόδου για την κακοποίηση του 8χρονου κοριτσιού με διερευνώμενες πράξεις:

-Βιασμό κατ’ εξακολούθηση
-Γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση.
-Πράξεις κατάχρησης ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση.
-Κατάχρηση ανίκανου να αντισταθεί σε γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει και μια νέα καταγγελία από 52χρονη ομογενή η οποία κατηγορεί τον ηλικιωμένο ότι “σε ηλικία 8-12 ετών μεταξύ των ετών 1978 – 1982 ,ασέλγησε σεξουαλικά σε βάρος της περίπου 10 φορές.”

Σύμφωνα με πληροφορίες η 8χρονη κατέθεσε ότι :”Ο παππούς ήταν μαζί της στο δωμάτιο , κάποιες φορές τη χάιδευε στα γεννητικά της όργανα και της έβαζε αλοιφές”.  Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας κατέθεσε παρουσία ψυχολόγου ότι “ο παππούς αγαπούσε πιο πολύ τη μικρή και κάποιες φορές κλεινόταν μαζί της στο δωμάτιο”.

“Επιβαρυντική η κατάθεση της μεγαλύτερης κόρης”

Ο Στέλιος Αλεξανδρής ,δικηγόρος του παππού της οκτάχρονης μιλώντας στο dikastikoreportaz.gr είπε για την κατάθεση του 78χρονου : “

Υπήρχαν κάποια ερωτήματα τα οποία ήθελε να ξεκαθαρίσει ,η κυρία εισαγγελέας . Απαντήσαμε στην κ.πταισματοδίκη Ρόδου σε μία σειρά ερωτημάτων που είχαν να κάνουν περισσότερο με τις σχέσεις του παππού με τα εγγόνια. Θεωρώ ότι οι απαντήσεις μας ήταν πειστικές. Η θέση μας είναι ήδη από την πρώτη στιγμή αταλάντευτη. Τα ερωτήματα που ετέθησαν ήταν για τις σχέσεις που είχε με τα εγγόνια του , αν έμενε μόνος μαζί τους ,αν μέσα στο σπίτι υπήρχε για οποιοδήποτε λόγο πότε προστριβή ή σύγκρουση με κάποιο μέλος της οικογένειας. Το παιδί ενέπλεξε τον παππού κάποια στιγμή ,στη συνέχεια τα αναίρεσε.

Έχουμε μία προανακριτική του ενός κοριτσιού που δημιουργεί το πρόβλημα. Τα περισσότερα επιβαρυντικά τα έχει πει με μία ψυχολόγο η 11χρονη χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος λογικός ειρμός σε αυτά που είπε λόγω ηλικίας”  μας είπε ο κ.Αλεξανδρής που συμπλήρωσε ότι : “Υπάρχουν όλες οι ιατροδικαστικές εξετάσεις που λένε ότι το παιδί δεν έχει κακοποιηθεί. Η μητέρα έχει δώσει δύο προανακριτικές καταθέσεις. Στη δεύτερη λέει ότι ο παππούς είναι αυτός πού στέκεται κοντά στα εγγόνια του και ότι ουδέποτε έχει πράξει τίποτα που να είναι ενάντια στα συμφέροντα τους.”

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This