Ρόδος: Εννέα συλλήψεις για κορωνο-πόκερ

Συνελήφθησαν την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, εννέα άνδρες κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για διενέργεια – συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών.

Πρόκειται για τον προσωρινά υπεύθυνο λειτουργίας ενός καφενείου και οκτώ άτομα – παίκτες, (συνολικά επτά ημεδαπούς και δυο αλλοδαπούς).

Ειδικότερα, χθες πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος σε καφενείο όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη ειδικά διαμορφωμένου χώρου στον οποίο διεξαγόταν το τυχερό παίγνιο «TEXAS HOLDEM» με τη συμμετοχή επτά παικτών χρησιμοποιώντας μάρκες.

Κατασχέθηκαν:
•    Το χρηματικό ποσό των 163,33 ευρώ
•    1.079 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας
•    Τραπέζι, σχήματος οβάλ επενδυμένο με τσόχα, για διενέργεια παιγνίων
•    Καταγραφικό με δύο κάμερες
Επιπλέον, εντός του καταστήματος παρευρισκόταν άλλα δύο άτομα-πελάτες.

Επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, 5.000 ευρώ και δεκαπέντε ημέρες σφράγιση του καταστήματος, καθώς και από 300 ευρώ στους δύο παρευρισκόμενους, για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Οι συλλήψεις είναι απότοκος επιχειρησιακού σχεδιασμού και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την επιτήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τη διάδοση του κορωνοϊού και την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διεξαγωγής
τυχερών παιγνίων.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This