Ρόδος : Δείτε το βίντεο απο την ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου και την ηρωική αντίσταση της ιδιοκτήτριας


Ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκε να υποχωρήσει η Τζωρτζή Ελευθερία , ιδιοκτήτρια του χρυσοχοείου «Anixis» , μπροστά στην θέα των ληστών που κρατούσαν όπλο και της ζητούσαν επίμονα να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, σημαδεύοντας την με όπλο .

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο το βράδυ μπροστά στα μάτια της μικρής της κόρης που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα .

Η ιδιοκτήτρια παρά την σωματική επίθεση που δέχθηκε αλλά και την απειλή με όπλο δεν αποθαρρύνθηκε και αμύνθηκε όσο μπορούσε στις επιθέσεις τον ληστών ενώ τους επισήμαινε συνεχώς οτι ο χώρος παρακολουθειται και ανά πάσα στιγμή θα έρθει κάποιος .

Τα πράγματα για τους ληστές δεν πήγαν όπως τα σχεδίασαν καθώς η ιδιοκτήτρια τους χάλασε τα σχέδια . Αφού είδαν πως δεν πρόκειται να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο,  ο δεύτερος ληστής προσπάθησε να κλέψει όσα κοσμήματα μπορούσε ,  αλλά τα χεριά του έτρεμαν και δεν κατάφερε να ανοίξει ούτε τα συρτάρια , τότε είπε στον άλλο να φύγουν , το οποίο και έκαναν .

Οι ληστές διέφυγαν με μηχανάκι χαμηλού κυβισμού προς άγνωστη κατεύθυνση .

Απο την ομιλία των ληστών η ιδιοκτήτρια συμπεραίνει πως ήταν Έλληνες οι δράστες .

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που μας διέθεσε η ιδιοκτήτρια απο τις κάμερες ασφαλείας αλλά και τις αντιδράσεις της που έτρεψαν σε φυγή τους ληστές χωρίς να καταφέρουν να πάρουν το παραμικρό .

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια