Ρόδος: Δεν ξεκαθάρισε το τοπίο με την πρώτη κατάθεση της 44χρονης πρώην αγνοούμενης

Στην πρώτη της κατάθεση προχώρησε η 44χρονη γυναίκα που αγνοούταν στη Ρόδο επι 6 μέρες και βρέθηκε “μυστηριωδώς” σε κοντινή απόσταση απο το αυτοκίνητο .

Η 44χρονη φέρεται να μην θυμάται τίποτα απο όσα έγιναν και να εχει απώλεια μνήμης για το πού βρισκόταν τόσες μέρες στην ορεινή περιοχή της Μαλώνας – Μάσσαρι, την ώρα που αρχές και δεκάδες εθελοντές την αναζητούσαν εναγωνίως μαζί με τους συγγενείς της .

Επίσης φέρεται να μην θυμάται τι απέγινε το κινητό της τηλέφωνο , το οποίο αναφέρει πως το είχε αφήσει στο αυτοκίνητο αλλά δεν θυμάται να έχει κάποιο ατύχημα με το αυτοκίνητο οποίο βρέθηκε σε ρεματιά αναποδογυρισμένο .

Το ευτύχημα είναι πως η 44χρονη γυναίκα βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της αλλά αναμένεται η αστυνομία να αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες καθώς τα λεγόμενα της έρχονται σε αντιπαράθεση με τα στοιχεία και δημιουργούν απορίες.

Η γυναίκα δεν θυμάται ούτε την επίσκεψη στο μοναστήρι έξω απο τον Αρχάγγελο(στο οποίο έχει υπάρχει βιντεο να το επισκέπτεται) το οποίο θεωρήθηκε ύποπτος ο ρόλος του απο τους οικείους της και έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και στο παρελθόν.

Pin It on Pinterest

Share This