Ρόδος: Αρνήτρια έκοψε… πρόστιμο €5.950.000 σε αστυνομικό που τη συνέλαβε!

Απίστευτη αρνήτρια οπαδός των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» στη Ρόδο. «Επέβαλε» πρόστιμο 6 εκατ. ευρώ σε αστυνομικό που τη συνέλαβε…

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η 44χρονη αρνήτρια και οπαδός των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» «επέβαλε» πρόστιμο ύψους 5.950.000 ευρώ ως «οφειλή από σύμβαση» σε αστυνομικό της Ρόδου που τη συνέλαβε.

Η υπόθεση έφτασε στο Αυτόφωτο Μονομελές Πλημμελειοδικείο του νησιού και όπως αναμενόταν η 44χρονη καταδικάστηκε.

Συγκεκριμένα, στις 8 Δεκεμβρίου κλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να καταθέσει για υπόθεσή της. Ωστόσο, προσπάθησε να μπει χωρίς μάσκα, κάνοντας και φασαρία, αλλά της επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ και επιπλέον σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Ρόδος: Οι… Αυτόχθονες Θεματοφύλακες

Η 44χρονη παραδέχτηκε ότι είναι μέλος των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» («Τοπική Επιτροπή Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών Τ.Ε.Σ.Ε.Α.Ι. Ρόδου») και υποστήριξε πως αρνείται να φορέσει μάσκα επειδή είναι καρκινοπαθής και η χρήση την ενοχλεί.

Επιπλέον, η 44χρονη είπε ότι ενεργεί με βάση τη Διακήρυξη των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών», οι οποίοι επικαλούνται δήθεν διεθνείς δικαστικές αποφάσεις και δρουν σε διάφορες περιοχές της χώρας, προσποιούμενοι ότι μπορούν με αυτά τα χαρτιά να ανακαλέσουν αποφάσεις θεσμικών φορέων.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών με τριετή αναστολή. Πιθανολογείται ότι θα… «επιβάλει» πρόστιμο και στο δικαστήριο.

Πηγή: dimokratiki.gr , newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest