Ρόδος: Αλλάζει χέρια το ξενοδοχείο το Lindian Village

Στην εταιρεία private equity Ζeltland Capital με έδρα το Λονδίνο περνάει το πολυτελές ξενοδοχείο της οικογένειας Σβυριάδη. Ο ιδιωτικός διαγωνισμός και το τίμημα εξαγοράς. Η SWOT Hospitality αναλαμβάνει τη διαχείριση.

Η Zetland Capital, εταιρεία private equity με έδρα το Λονδίνο, ανακοίνωσε σήμερα ότι funds που διαχειρίζεται εξαγόρασαν το ξενοδοχείο Lindian Village στη Ρόδο από την οικογένεια Σβυριάδη.

Το ξενοδοχείο των 188 πολυτελών δωματίων βρίσκεται κοντά στην Ακρόπολη της Λίνδου στη Ρόδο. 

Το τίμημα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήλθε στα 27 εκατ. ευρώ (περίπου 145.000 ευρώ το δωμάτιο), που είναι η μεγαλύτερη τιμή που έχει επιτευχθεί ως τώρα στη Ρόδο και προέκυψε μετά από ιδιωτικό πλειοδοτικό διαγωνισμό. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Zetland Capital, η εταιρία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει επένδυση για να ανακαινίσει το ξενοδοχείο.

Ο Αχμέντ Χαμντάνι, managing partner της Zetland Capital Partners LLP, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την οικογένεια Σβυριάδη για να ολοκληρώσουμε την πρώτη μας συναλλαγή στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα. Αυτή η εξαγορά στηρίζει την επενδυτική μας στρατηγική για να επενδύσουμε σε ξενοδοχεία σε καλή τοποθεσία σε κορυφαίους προορισμούς της Μεσογείου και να συνεργαστούμε με ισχυρούς τοπικούς εταίρους, όπως η SWOT Hospitality, για να αξιοποιήσουμε τη ζήτηση για υπηρεσίες φιλοξενίας μετά την COVID-19.

Τη διαχείριση του ξενοδοχείου θα αναλάβει η SWOT Hospitality.

Πηγή: euro2day.gr

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest