Ρόδος: Αυτόφωρο στο Φαληράκι – Επικίνδυνα ηλεκτροφόρα καλώδια στην άμμο αλλά και εργασίες την νύχτα! (φωτο)

Αδιανόητα είναι τα όσα συμβαίνουν στις παραλίες της Ρόδου αφού η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να συναινεί δια της σιωπής στις αυθαιρεσίες στους δημόσιους χώρους δικαιοδοσίας της.

Αφού αποφάσισαν πρώτα να δώσουν άδεια για καντίνα χωρίς ούτε τις προβλεπόμενες αποστάσεις αλλά και χωρίς να χρειάζονται περισσότερες επιχειρήσεις και ιδιαίτερα πάνω στην άμμο, τώρα αυτές μετατρέπονται απο καντίνες σε beach bar .

Αυτόφωρο

Χθές η αστυνομία μετά απο επαναλαμβανόμενα ρεπορτάζ και καταγγελίες οδήγησε τον ιδιοκτήτη της καντίνας στο αυτόφωρο. Αυτό όμως δεν στάθηκε αρκετό καθώς την νύχτα οι εργασίες συνεχίστηκαν εντατικά με επικίνδυνα ηλεκτροφόρα καλώδια να φυτρώνουν μέσα στην άμμο αλλά και λοιπές εργασίες επέκτασης και ολοκλήρωσης του beach bar!

Η Δημοτική Αρχή Καμπουράκη

Η Δημοτική Αρχή μετά τις κατάφωρες παραβάσεις της εκδοθείσας άδειας δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε ανάκληση της συναινώντας δια της σιωπής της στην εξέλιξη των αυθαιρεσιών και την επέκταση κατάληψης δημόσιου χώρου.

Η Εισαγγελία Ρόδου οφείλει να παρέμβει και να σταματήσει τις εργασίες μαζί με τις υπεύθυνες δημόσιες αρχές καθώς τα πράγματα πλέον έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν.

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του νησιού με τις αυθαιρεσίες

Οι πολίτες του νησιού τον τελευταίο καιρό έχουν δει αδιανόητες και άκρως προκλητικές αυθαιρεσίες χωρίς οι αρμόδιες υπηρεσίες να πράττουν τα δέοντα ακόμα πιο απογοητευτικό είναι οτι η Δημοτική Αρχή αδιαφορεί εντελώς για όσα συμβαίνουν .

Ηδη πολίτες σχεδιάζουν να στραφούν στην Οικονομική Εισαγγελία καθώς παρατηρούνται σε όλο το νησί φαινόμενα διαφθοράς και μη εκτέλεσης καθήκοντος σε πολλές υπηρεσίες .

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This