Ρόδος: 3 ακόμα καταγγελίες για τον γυναικολόγο που μηνύθηκε για βιασμό

Τρεις νέες καταγγελίες για τον γυναικολόγο που μηνύθηκε για βιασμό θα βρουν το δρόμο της δικαιοσύνης σύμφωνα με την δικηγόρο Μύριαμ Τομαρά που εκπροσωπεί γυναίκες που βγαίνουν να μιλήσουν μετα την δημοσιότητα που πήρε η καταγγελία της 55χρονης για βιασμό απο γνωστό γυναικολόγο του δημοσίου.

Την ίδια ώρα συμφωνα με τις πληροφορίες του Rodosreport όλο και περισσότερες κοπέλες αναμένεται να καταθέσουν μήνυση στον γιατρό, ενώ σχεδόν καθημερινά τοπικά site δέχονται καταγγελίες γυναικών.

Οπως επεσήμανε το Rodosreport οι καταγγελίες έχουν έχουν πάρει μορφή χιονοστοιβάδας και πολλές γυναίκες δημόσια και επώνυμα καταγγέλουν την δράση του γιατρού , ενώ στα social media εχει δημιουργηθεί ομάδα( Όλες μια φωνή κόντρα τον γυναικολόγο γιατρό από τη Ρόδο) οπου γυναίκες καταγράφουν τις δυσσαρεστες εμπειρίες που φερεται να είχαν απο τον ίδιο γυναικολόγο.

Τα όσα καταγράφονται στα social media ειναι σοκαριστικά :

Παράπονα στο Νοσοκομείο

Παράπονα εκφράζουν πολλές γυναίκες που επιθυμούν να εξεταστούν στο Νοσοκομείο της Ρόδου αλλα δεν καταφέρνουν να βρούν ραντεβού λόγω της χαμηλής διαθεσιμότητας ιατρών αφού ο ένας βρίσκεται σε καραντίνα μετα το περιστατικό με Σομαλή κοπέλα που αποδείχθηκε πως ήταν φορέας κορωνοιού και ο αλλός φέρεται εμπλεκόμενος στην υπόθεση που καταγγελθηκε.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ