Η Ρόδος διαμαρτυρήθηκε δυναμικά για την υγεία “μετά μουσικής” – Φωτογραφίες

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου με την στήριξη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου διοργάνωσε σήμερα μια πρωτότυπης μορφής διαμαρτυρία για τη δημόσια υγεία  “μετά μουσικής”, με μια μεγάλη συναυλία στο Ακταίον με τους ανεπανάληπτους και αγαπημένους μουσικούς  Λάκη Παπαδόπουλο και Νίκο Ζιώγαλα. Μαζί τους ήταν The old phase reverse. Την βραδιά άνοιξαν τα δικά μας παιδιά και εξαιρετικοί καλλιτέχνες Μιχάλης Μαντικός, Γιάννης Παπαθεοδώρου και Jukebox Band. 

Σήμερα η Ρόδος διαμαρτυρήθηκε δυναμικά και πολιτισμένα μέσα από την τέχνη για την απαξίωση της δημόσιας υγείας στα νησιά μας. Το κλείσιμο και την αποδυνάμωση των κέντρων υγείας και των δημοτικών ιατρείων, την απαξίωση της υγείας στα χωριά μας, την υποστελέχωση των νοσοκομείων και τις μεγάλες ελλείψεις αγαθών, τις απολύσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Σήμερα όλοι ενώθηκαν γιατί βλέπουν την δημόσια ιατρική περίθαλψη να καταδικάζεται σε θάνατο  για να ιδιωτικοποιηθεί το μεγαλύτερο αγαθό της Υγείας. . Διαμαρτυρήθηκαν για το νέο νομοσχέδιο , για την εκμετάλλευση του πολίτη και των αναγκών του.. Κινητοποιήθηκαν για  το αυτονόητο  επίπεδο παρεχόμενης φροντίδας υγείας που δεν υπάρχει.  Σήμερα αγωνίστηκαν ενωμένοι όλοι οι φορείς της υγείας του νησιού μας για τη ζωή !

H συναυλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της πρωτομαγιάς, της απεργίας της 1η Μάη με την μουσική επιμέλεια της εκπληκτικής ομάδας του 12ΗΧΟΥ και στην έναρξη το εργατοϋπαλληλικό κέντρο μοίραζε κόκκινα γαρύφαλλα στον κόσμο. Τον συντονισμό της όλης εκδήλωσης είχε η Highlight  με την Μπέτυ Βλάχου και την Φαίδρα Σπανού.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ

rodosreport.gr

 

Pin It on Pinterest