Ροδίτισα η Πρωταθλήτρια του 3ου Εθνικού πρωταθλήματος Ε1

Ροδίτισα η Πρωταθλήτρια του 3ου Εθνικού πρωταθλήματος Ε1 (1ης κατηγορίας) στην Κρήτη στην κατηγορία κορίτσια κάτω των 16 ετών.

Η αθλήτρια του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης Βικτώρια Παπαδόπουλου βρισκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μετά την μεγάλη της επιτυχία να πλασαριστεί στην τετράδα της κατηγορίας της στο εθνικό πρωτάθλημα αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και στο Ε1 στο Ηράκλειο.
Ο συγκεκριμένος τίτλος έλειπε από τη συλλογή της Βικτώριας και η απόκτηση του είναι ένα ακόμη βήμα στην ανέλιξη της στην κορυφή.
Με σκορ 2-1 παιρνοντας το δεύτερο και τρίτο σετ απο τη Λαζαρίδου στέφθηκε πρωταθλήτρια στο μονό και με το νούμερο του ταμπλό Αδαμοπούλου πήραν τη δεύτερη θέση στα διπλά.
Έπαινοι αξίζουν πάντα στο προπονητικό team του Φώτη Βαζαίου (τεχνικού διευθυντή του ΡΟΑ) , στα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας του Ροα αλλά και στα ενήλικα μέλη του ομίλου της Α κατηγορίας που καθημερινά συνδράμουν στην καθημερινή προπόνηση της Βικτώριας .
Συγχαρητηρια αξίζουν στην οικογένεια της Παπαδοπούλου καθώς το κυνήγι της βαθμολογίας και η επίτευξη των στόχων της μικρής πρωταθλήτριας είναι δαπανηρή και επώδυνη υπόθεση για τους γονείς .
Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα