Ροδίτες Αθλητές του Golf, θα συμμετέχουν σε αποστολή της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Golf !

Με απόλυτη επιτυχία για τον Αθλητικό Όμιλο Γκολφ Αφάντου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών εφήβων το τετραήμερο από 26 έως 29 Ιουνίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών.

Ο Όμιλος Γκολφ Αφάντου  συμμετείχε στους αγώνες σε δυο κατηγορίες, με 5 αθλητές:

Στην πρώτη κατηγορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανδρών συμμετείχαν ο Διάκου Χρύσανθος, Καβάδας Σταμάτιος και Ανθούλας Αντώνιος Μιχαήλ όπου κατέκτησαν την 4,5,6 θέση αντίστοιχα.

Και στην δεύτερη κατηγορία εφήβων συμμετείχαν οι αθλητές Βασίλειος Παναγιωτάς και Χριστοφής Γεώργιος που πήραν την Δεύτερη και Τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στην συμμέτοχη των αθλητών Ανθούλα Αντωνίου Μιχαήλ και Καβάδα Σταμάτη που μετά από μια σειρά προκριματικών αγώνων, που έγιναν από την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ με απόλυτη επιτυχία, οι δυο αθλητές μας, με τις βαθμολογίες τους, πήραν το εισιτήριο για την συμμετοχή τους στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Γκολφ στη Τσεχία για το EUROPEAN MENS CHALLENGE TROPHY την επόμενη εβδομάδα.

Ο Όμιλος συγχαίρει όλους τους αθλητές του, που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα για τα αποτελέσματα και την αγωνιστικότητα τους.

Τέλος εύχεται στην Ελληνική Εθνική Ομάδα Golf, να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα, στους αγώνες της Τσεχίας.

Να σημειώσουμε ότι  το Golf, έχει χαρακτηριστεί, ως Ολυμπιακό Άθλημα από το έτος 2013.

 Ρόδος 30 Ιουνίου 2014

         Ο Πρόεδρος του Ομίλου Golf                                Ο Γεν. Γραμματέας

Χρήστος Β. Γαμβρούδης                                       Κώστας Διάκου

Pin It on Pinterest