Μια μεγάλη γιορτή από τους μαθητές του “Ροδίων Παιδεία” για το “Χαμόγελο του Παιδιού” !

Χορηγός επικοινωνίας rodosreport!

Μια μεγάλη γιορτή πραγματοποιήθηκε σήμερα και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο κέντρο της πόλης από τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία πάντα με την συνοδεία και την στήριξη των καθηγητών τους, για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σήμερα οι μαθητές της Β΄ Λυκείου με το χαμόγελο στα χείλη και την καλύτερη τους διάθεση, έστησαν ένα χαρούμενο καραμελόσπιτο στην Πλατεία Κύπρου και διέθεταν προϊόντα προς πώληση για τη στήριξη του συλλόγου “Χαμόγελο του Παιδιού”. Λαμπάδες, κούπες, πετσετάκια και πολλά ακόμα!  Την όμορφη εκδήλωση πλαισίωνε με την αρμόζουσα μουσική, η Φιλαρμονική του Δήμου Αφάντου! Οι μαθητές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μοίραζαν μπαλόνια σε όλα τα παιδιά της Πλατεία Κύπρου και ζωγράφιζαν τα προσωπάκια τους!

Τι πιο όμορφο, αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα από το να βλέπεις νέα παιδιά, το μέλλον του τόπου σου, να προσφέρουν εθελοντικά και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη για τον συνάνθρωπο τους. Να προσφέρουν για κάποια παιδιά που μας έχουν ανάγκη!

Οι μαθητές του “Ροδίων Παιδεία” που διαχρονικά στηρίζουν “Το Χαμόγελο του Παιδιού”  θα βρίσκονται και το επόμενο Σάββατο 12 Απριλίου από τις 11.00 έως 13.00 στην Πλατεία Κύπρου και θα σας περιμένουν να στηρίξετε αυτήν την πρωτοβουλία .

Pin It on Pinterest